×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Brasilien

Immortals plockar upp shz

1
Bruno "shz" Martinelli står klar för Immortals och väntas debutera under det brasilianska WESG-kvalet. Den tidigare Tempo Storm-spelaren kommer ersätta Ricardo "boltz" Prass i startfemman, då han är utlånad till SK Gaming.
Under gårdagskvällen offentliggjorde Immortals att de kontrakterat Bruno "shz" Martinelli. Den tidigare Tempo Storm-spelaren väntas ersätta Ricardo "boltz" Prass i startfemman. Orsaken till att organisationen tvingats plocka in en ersättare sägs vara att Prass snart kommer bli en fullvärdig medlem av SK Gaming, som han representerade under Epicenter förra månaden.

I ett uttalande nämner dock inte Immortals varken situationen gällande Prass eller Martinellis roll. De menar att de helt enkelt ville runda av startfemman, samt att den nya spelaren kommer in som ett stöd där laget inte håller måttet. Han har tidigare agerat inhoppare för laget under ESL Pro League, då tvillingarna Teles bad om att bli bänkade. Hans debut under organisationens fana väntas bli under det brasilianska WESG-kvalet.


Immortals officiella uttalande
immortals.gg

Artikelbild: Tempo Storm

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..