×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

USA

montE lämnar Torqued på grund av studier — floppy ersätter

0
Den kanadensiska-spelaren Neil "montE" Montgomery väljer att lämna satsningen Torqued på grund av studier. Ersättaren för Montgomery är den 17-åriga Ricky "floppy" Kemery.
Kanadensaren har varit en del av Torqued sedan laget återuppstod i augusti, där han hjälpte laget att vinna Worldgaming Canadian Championship Series i september. Anledningen till att Neil "MontE" Montgomery väljer att lämna är på grund av studier, vilket tvingat laget att hitta en ny spelare.

Ersättaren är den 17-åriga Ricky "floppy" Kemery, som är mest känd från sin tid i Beacon, som han lämnade i augusti efter att ha avslutat ESEA MDL Säsong 25 på en trettone plats. Torqued ligger just nu på en elfte plats i ESEA MDL Säsong 26, där laget vunnit fem matcher och förlorat sex. Debuten för Kemery blir redan i natt mot Rise Nation.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..