×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

montE lämnar Torqued på grund av studier — floppy ersätter

0
Den kanadensiska-spelaren Neil "montE" Montgomery väljer att lämna satsningen Torqued på grund av studier. Ersättaren för Montgomery är den 17-åriga Ricky "floppy" Kemery.
Kanadensaren har varit en del av Torqued sedan laget återuppstod i augusti, där han hjälpte laget att vinna Worldgaming Canadian Championship Series i september. Anledningen till att Neil "MontE" Montgomery väljer att lämna är på grund av studier, vilket tvingat laget att hitta en ny spelare.

Ersättaren är den 17-åriga Ricky "floppy" Kemery, som är mest känd från sin tid i Beacon, som han lämnade i augusti efter att ha avslutat ESEA MDL Säsong 25 på en trettone plats. Torqued ligger just nu på en elfte plats i ESEA MDL Säsong 26, där laget vunnit fem matcher och förlorat sex. Debuten för Kemery blir redan i natt mot Rise Nation.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..