×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Ägare av Dallas Cowboys köper majoritet i Complexity Gaming

1
I ett offentligt pressmeddelande som publicerades idag står det klart att ägaren av det välkända NFL laget Dallas Cowboys har köpt majoriteten av aktieinnehavet i Complexity Gaming tillsammans med en ytterligare investerare vid namn John Goff.
Esporten befinner sig just nu i ett ständigt växande stadie vilket bäddar för ett rejält intresse hos investerare såväl som affärsmän. Idag offentliggjordes en ytterligare affär i branschen då ägaren av Dallas Cowboys, Jerry Jones, och investeraren John Goff köpt majoriteten av aktieinnehavet i Complexity Gaming.

Pressmeddelandet betonar den prestige Complexity Gaming har i den amerikanska marknaden då organisationen grundades 2003 och har sedan dess vunnit över 130 turneringar fördelat över 26 olika titlar. Organisationens nya hem sägs vara på lagets egna hemmaarena, “The Star”, där man förberett med högklassiga träningsanläggningar och andra faciliteter direkt anknutet till Complexity Gaming.

Complexity Gaming publicerade ett pressmeddelande kring nyheten
Complexity Gaming

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..