×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Dignitas släpper jkaem och AcilioN

1
Joakim "jkaem" Myrbostad och Asger "AcilioN" Larsen har tvingats lämna Dignitas, orsaken tycks vara bristande resultat. I dess ställe har Jorgen "cromen" Robertsen och lagets coach, Morten "zEVES" Vollan, hoppat in.
Som följd av en tung förlust i det öppna minorkvalet har Dignitas valt att släppa två av sina spelare. Spelarna som tvingas lämna organisationen är Joakim "jkaem" Myrbostad samt ett av dess senaste förvärv, Asger "AcilioN" Larsen. Myrbostad har varit en del av laget sedan i mars detta år, då Dignitas valde att återvända till Counter-Strike: Global Offensive. Larsen däremot, har bara varit en del av femman sedan i september.

Laget deltar just nu i ESEA Open där duon blivit ersatta av en tidigare lagmedlem, Jorgen "cromen" Robertsen, samt deras coach Morten "zEVES" Vollan. Organisationen har ännu inte gjort ett offentligt uttalande gällande förändringarna, men de båda spelarna har redan blivit borttagna från dess webbsida.


Myrbostad och Larsen är redan borttagna från laguppställningen
team-dignitas.net

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..