×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

De fjärde ECS-finalerna hålls i Mexiko

1
Åtta lag kommer i december samlas på Hard Rock Hotel i Cancún, Mexiko, för Esports Championship Series fjärde säsongsfinaler. Evenemanget kommer vara privat för att ge spelarna chansen att andas ut efter årets många turneringar.
Esports Championship Series har offentliggjort att deras fjärde säsongsfinaler kommer vara ett privat evenemang och spelas från Hard Rock Hotel i Cancún, Mexiko. De åtta bästa lagen, fyra från var deltagande region, som för närvarande spelar i ECS kommer säkra platser i det slutna evenemanget. Turneringen kommer hållas mellan den 15-17 december och har 750 000 dollar, motsvarande cirka 6,2 miljoner kronor, i prispott.

I ett uttalande förklarar arrangörerna att deras val att placera turneringen i Mexiko grundar sig i att de vill ge spelarna en så balanserad miljö som möjligt. Med detta menar de att lagen inte ska behöva sitta i en riktig arena framför en fysisk publik, utan att de ska kunna ta en välförtjänt paus. De hoppas att detta ska hjälpa lagen att återfå lågan inför kommande säsong. I samband med nyheterna offentliggjorde även ECS att dess femte säsongsfinaler kommer återvända till London, Storbritannien.

Nyheterna offentliggjordes under turneringens livesändning
YouTube

Artikelbild: ECS

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..