×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

SK lånar boltz från Immortals under Epicenter

1
Immortals-spelaren Ricardo "boltz" Prass kommer att spela med SK Gaming under Epicenter, detta annonserade lagkaptenen Gabriel "FalleN" Toledo via sin Instagram under lördagen.
De brasilianska giganterna kommer att spela med Ricardo "boltz" Prass under Epicenter, där han ersätter Joao "felps" Vasconcellos. Enligt lagets kapten, Gabriel "FalleN" Toledo, har Vasconcellos bett om att få lämna laget. Anledningen tycks vara att spelaren inte kunde hitta någon glädje att spela med laget längre.

"felps är en väldigt talangfull och professionell kille, han gjorde allt han kunde för att anpassa sig, spelmässigt. Det var en oerhört stor förändring för honom. Många har kritiserat honom för hans prestation, men jag har inget att kritisera. Vi vann fem turneringar tillsammans detta år och han spelade en stor roll i den framgången", skriver Toledo i sitt uttalande.

Både SK Gaming och Immortals diskuterar just nu den unga talangen, men Toledo understryker att Prass ännu inte är en SK-spelare. De kommer fortfarande behöva spela några turneringar med Vosconcellos, detta på grund av att hans tajming att vilja lämna laget inte är den bästa. SK väntas spela i flera turneringar där laguppställningen måste vara intakt.

Om nu tanken har varit att spela med Prass under den kommande majorturneringen är oklart, men enligt turneringens reglerna hade detta inte varit möjligt. Orsaken ska vara att han redan deltagit i ett minorkval med Immortals och får således inte spela med något annat lag.


FalleN gick under söndagsnatten ut via Instagram och berättade om förändringen
Instagram (Portugisiska)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..