×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Sverige

NiP nollar BIG på Train — enkelt till Hellcase-final

1
Det blev ingen hård kamp för ninjorna när de ställdes mot BIG i gårdagens Hellcase Cup 6-semi. Den svenska femman vann enkelt på två kartor, 16-0 på Train och 16-5 på Cache.
Det är snart dags för final i Hellcase Cup 6 dit Ninjas in Pyjamas tog sig under gårdagen. Svenskarna ställdes mot BIG i semifinalspelet med start på Train. Trots att den tyska sidan inte visade på stordåd lyckades ninjorna visa upp sig under matchens gång. Både Patrik "f0rest" Lindberg och Christopher "GeT_RiGhT" Alesund fick vars en 4K samt att William "draken" Sundin fick tre frags med sin AWP i nionde rundan. Kartan stängdes med klass, inte nog med att NiP vann med 16-0 så tog Lindberg ner tre av sina tyska motståndare.

Den andra kartan, Cache, började bättre för BIG som tog den första pistolrundan. Det hela besvarades med ett tvingat köp från svenskarnas sida, vilket lyckades och de kvitterade 1-1. I nionde rundan dog Sundin tidigt, men det gav inte BIG något andrum då Lindberg tog över snipern och fick ner tre av dess spelare. Ninjorna fick rundorna att rulla, men Kevin "keev" Bartholomäus försökte trots allt ta kontroll åt sitt lag genom att ta ner tre av de svenska spelarna. NiP visade sig dock vara starkast och stängde kartan, 16-5. Vinsten innebar att de avancerade till finalen som kommer spelas i kväll, där de möter Mousesports. Matchen kommer sändas via Starladders Twitch.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..