×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Kina

Perfect World annonserar China CS:GO City: Battle of The Elites

2
Den kinesiske CS:GO distributören Perfect World, annonserade under tisdagskvällen China City: Battle of The Elites. Turneringen är endast avsedd för icke-professionella spelare.
Perfect World, företaget som står bakom distributionen av CS:GO i Kina, har startat ett nytt turneringskoncept. Informationen om China City: Battle of The Elites, som konceptet kallas, släpptes under tisdagskvällen och förklarar turneringen som en amatörturnering, där professionella spelare inte är välkomna. Turneringen kommer att pågå mellan den 21 oktober och 17 december i år och har en prispott på totalt 75 785 dollar, motsvarande cirka 614 000 kronor.

Upplägget kommer att ske i fyra steg: vecko, månads, regional och en final. Turneringen kommer att involvera 32 städer, över 100 internetcaféer och arenor runt om i landet. Arrangören har även valt en åldergräns på 18 år, personer som är under 18 måste man ha ett godkännande av sin förmyndare för att deltaga.
Information, upplägg och prisfördelning
Reddit

Artikelbild: CSGO.com.cn

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..