×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Brasilien

Destinyy klar för Immortals

1
Immortals har officiellt kontrakterat 19-årige Lucas "Destinyy" Bullo. Den brasilianska spelaren har tidigare spelat för lag som Luminosity Gaming och Tempo Storms senaste satsning.
Det står nu klart att Lucas "Destinyy" Bullo blivit en del av Immortals. Spelaren har under en kortare tid testspelat för laget men har nu fått en plats i startfemman. Enligt organisationen arbetar de nära laget i jakten på en femte spelare och ytterligare detaljer kring vem detta blir väntas offentliggöras inom kort.

Bullo är en ung talang som kommer agera entry för laget. Han har tidigare spelat för Luminosity Gaming och var senast en del av Tempo Storms brasilianska satsning. Han kommer nu återförenas med sin tidigare lagkamrat, Rafael "zakk" Fernandes, som han spelade med under sin tid i Portugal med SK Gaming.Organisationen hoppas att den unga spelaren ska blomma under dess fana
immortals.gg


Artikelbild: 4gamerz.com.br

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..