×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Ryssland

Spirits akademilag ute ur det östeuropeiska minorkvalet — lämnar in protest

1
Det ryska laget Spirits akademilag deltog under gårdagen i kvalet till den kommande CIS-Minorn. Det blev förlust redan i den andra rundan och nu har laget valt att lämna in en protest till arrangörerna.
Det stundande kvalet till CIS-Minorn är i full gång. Totalt 264 lag kämpar om 6 platser i CIS-finalerna som avgörs i slutet av månaden i Bukarest, Rumänien. Bland lagen hittar vi Team Spirit Academy, som dessvärre åkte ut mot Fontan med 16-11, redan i den andra omgången.

Efter matchen ska laget ha tagit kontakt med Cevo, som står bakom kvalet och lämnat in en protest mot Fontan. Spirit hävdar nämligen att två spelare ur Fontan, Egor "darkino" Lobanov och Sergey "SER1Y" Olenikov är bannade för fusk på Faceit, detta efter att plattformen anordnat kval till tidigare minorturneringar.

"Även om Fontan blir diskvalificerade så kommer vi inte få fortsätta spela", kommenterar lagets manager på HLTV, där han bland annat också säger att det kan ta upp till 24 timmar för Cevo att granska uppgifterna. Minorkvalet går idag in i den sista rundan, innan det är dags för slutspel och Fontan är endast två vinster ifrån en plats i den kommande minorturneringen.

Lagets manager kommenterar händelsen på Twitlonger
Twitlonger (Ryska)

Artikelbild: Team Spirit

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..