×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Ryssland

Forze plockar upp kUcheR

1
Den förra Hellraisers-medlemmen Emil "kUcheR" Akhundov återupptar sin karriär efter ett och ett halvt år. Det är den ryska organisationen Forze som säkrat veteranen inför Minor-kvalet.
Det har gått över ett och ett halvt år sedan Emil "kUcheR" Akhundov lämnade HellRaisers, som han representerade under två års tid. Akhundov hjälpte i september under samma år Gambit Esports, under en kort period där de lyckades vinna Adrenaline Cyber League i Moskva, Ryssland. Utöver det har han bara representerat lag under kortare perioder.

Under kvällen annonserade Forze, som Akhundov representerade mellan oktober 2010 och december 2010, att laget plockar upp honom. Spelaren han ersätter är Almaz "almazer" Asadullin, som endast har tillbringat en månad med laget.Organisationen skriver via VK att de har säkrat den ryske veteranen.
VK (Ryska)


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..