×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

duttdutt representerar Sverige i Busan — vann jämn kvalfinal mot Team Refuse

2
Efter tre jämna kartor står det nu klart att det blir duttdutt som får dra på sig den svenska landslagsdressen för att försvara de blågula färgerna under IeSF World Championship.
Lördagens kvalfinal gick mellan duttdutt och Team Refuse, som tidigare vunnit varsitt förkval. Matchen spelades på plats i ESEN Studio i Stockholm och sändes live av King of Nordic. Första kartan att spelas var duttdutts kartval, Train. Det var dock Team Refuse som vann kartan efter att ha hämtat in ett 5-10-underläge.

Glädjen kom att bli kortvarig för Refuse som fick se sig slagna på deras kartval, Cobblestone, sedan duttdutt stått för en stark första halva - spelandes som försvarare. Detta innebar att en tredje karta krävdes för att skilja de båda lagen åt och utse Sveriges representanter i Busan. Kartan i fråga var Cache och efter en rätt jämn första halva (9-6 till duttdutt) bjöds tittarna på den största segermarginalen i matchen. Det var slutligen duttdutt som vann kartan med 16-10, vilket innebar seger med 2-1 i matchen.

Laget får nu resa till Busan, Sydkorea, för att representera Sverige i IeSF World Championship. Turneringen pågår den 8-12 november. Prispotten för turneringen är ännu inte offentliggjord.
Sverige duttdutt vs. Sverige Team Refuse
duttdutt: GAME, huggan, kevzy, perzon, SKYTTEN
Refuse: CEYN, Ericip, kurtaliz, nawwk, pottuS

Sveriges landslag under VM-turneringen i Busan

duttdutt

Sverige Kevin "kevzy" Nilsson
Sverige Pontus "GAME" Perlborn
Sverige Alexander "SKYTTEN" Carlsson
Sverige Kalle "perzon" Persson
Sverige Hugo "huggan" Corets Lopez

Årets turnering har plats för 35 lag, Finland är regerande mästare
Liquipedia


Artikelbild: Christer "MrMouse" Körnbäck

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..