×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Grekland

Mousesports vinner ESG Tour Mykonos — SK säkrar bronspengen

1
Det krävdes samtliga fem kartor för att skilja Mousesports och Team Liquid åt. I slutändan blev det dock förstnämnda Mosuesports som fick lyfta pokalen på Mykonos. Innan finalen spelades avgjordes matchen om tredjeplatsen, en match som SK Gaming vann mot Virtus.pro.
Turneringsfinalen på den grekiska ön Mykonos gick mellan två lag som knappast var särskilt tunga favoriter inför att turneringen startade. På den ena sidan hittade vi den internationella femman representerandes Mousesports, på den andra det nordamerikanska laget Team Liquid.

Det var Mousesports som öppnade finalen bäst genom att vinna öppningskartan, Cobblestone, med 16-8. Liquid svarade sedan med en ännu klarare kartseger på Inferno (16-5), innan de åter åkte på stryk på Train. Slagläge för Mousesports i det läget och vi kom fram till finalens jämnaste karta, Mirage - som avgjorde först i runda 29. Där blev det dock seger för Team Liquid som därigenom tvingade fram ett avgörande på den femte, och definitivt sista, kartan - Nuke.

Mousesports började som det försvarande laget på Nuke, vilket skulle visa sig vara en uppgift som de trivdes riktigt bra med. I halvtid hade de nämligen säkrat en 11-4-ledning, och stod därmed med ena handen på ESG Tour-pokalen. Tufft läge för Team Liquid, med andra ord, och tuffare skulle det bli. Den andra halvan inleddes nämligen med ytterligare tre raka rundvinster för Mousesports. Det gav ställningen 14-4. Ytterligare två rundor senare var det avgjort. Mousesports vann finalen med 3-2 i kartor och plockar därmed förstapriset på hela 100 000 euro.

Brasilianskt brons

Som ett rätt ovanligt inslag i CS:GO-sammanhang spelades det även en match för att skilja de två lag som förlorade turneringens semifinaler åt. Båda lagen, SK Gaming och Virtus.pro, var redan innan garanterat samma prispengar. Det som de spelade om var i stället en inbjudan till nästa ESG Tour-evenemang.

Det kom attt krävas samtliga tre kartor för att skilja de båda lagen åt i en match var SK Gaming vann öppningskartan. Virtus.pro svarade genom att ta en stabil seger på Cobblestone innan SK kunde fälla avgörandet med en än mer övertygande vinst på Inferno.


Resultat, Turneringsfinal
Cobblestone (8 - 16)
Inferno (16 - 5)
Train (9 - 16)
Mirage (16 - 13)
Nuke (4 - 16)

Resultat, Bronsmatch
Train (16 - 9)
Cobblestone (7 - 16)
Inferno (16 - 6)


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..