×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

DaZeD skapar ESEA Premier-lag — swag och AZK bland spelarna

2
Den tidigare Ibuypower-spelaren Sam "DaZeD" Marine har offentliggjort sitt framtida lag. Laget innehåller bland andra Braxton "swag" Pierce och väntas delta i den kommande ESEA Premier-säsongen.
Sam "DaZeD" Marine har offentliggjort laget han väntas delta i ESEA Premier, eller Mountain Dew League som det också kallas, tillsammans med. Laget kommer gå under namnet GX och kommer innehålla Marines tidigare Ibuypower-lagkamrater Braxton "swag" Pierce och Keven "AZK" Lariviere.

De spelare som gör laget komplett är den tidigare Denial-spelaren Michael "dapr" Gulino samt Ronin-spelaren Matt "Pollo" Wilson. Via en videoblogg förklarar Marine att säsongen som komma skall väntas vara en provsäsong för femman. Detta eftersom han och Lariviere inte spelat på en professionell nivå under en längre tid, men också då Marine inte vill hindra Pierce från framtida erbjudande.



Se hela Marines offentliggörande i spelaren nedan

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..