×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Grekland

SK och Virtus.pro klara för slutspel på Mykonos

1
Den första dagen av ESG Tour Mykonos är avklarad. Med det har turneringen även fått sina två första slutspelslag. Det handlar om brasilianska SK Gaming och polska Virtus.pro.
Först ut att ta sig till slutspel var Virtus.pro , som har haft det lite tufft på senaste. Det polska veteranlaget vann den inledande matchen mot Team Envyus med hela 16-6. Den efterföljande vinnarmatchen gick mot Team Liquid och även där blev det en rätt komfortabel seger. Polackerna vann matchen med 16-10.

På den andra sidan paradiset, i grupp A, var det alltså SK Gaming som visade sig starkast. Det brasilianska laget vann, efter en del bekymmer, öppningsmatchen mot med 19-15. Därförefter väntade en vinnarmatch mot Dreamhack Masters-semifinalisterna Gambit Esports. Den matchen blev inte fullt så jämn, men avgjordes trots det först i runda 28 då SK fastställde slutresultatet till 16-12.

Det var allt från dagett nere på den grekiska ön Mykonos. I morgon ska ytterligare ett slutspelslag utses, innan det sista vaskas fram under den kommande lördagen.
Turneringen fortsätter klockan 12.00 i morgon, fredag

Artikelbild: ESG Tour

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..