×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

DreamHack

Dreamhack gör som ESL — häver uppmärksammade livstidsavstängningar

3
Den svenska turneringsarrangören Dreamhack följer i systerbolaget ESL:s fotspår och implementerar det regelverk som tagits fram av Esports Integrity Coalition, ESIC, vilket bland annat innebär att tidigare livstidsavstängningar nu hävs.
Det var igår som Dreamhack offentliggjorde beslutet i ett pressmeddelande. Där står bland annat att läsa att turneringsarrangören nu har blivit medlemmar i Esports Integrity Coalition, och att de därför inför nya regler baserade på ESIC:s rekommendationer. "Då samtliga aspekter av esportturneringar fortsätter att växa har behovet av ett extern tillsynsorgan blivit allt mer uppenbar", konstaterar Dreamhacks Chief Product Officer, Michael Van Dreil, i ett uttalande och fortsätter: "Vi väldigt glada att vi kan förlita oss till ESIC:s konsultation och expertis i dessa frågor."

Att Dreamhack nu väljer att gå samma väg som systerorganisationen ESL innebär att även Dreamhack häver de uppmärksammade avstängningarna för de före detta iBUYPOWER-spelarna. De nya reglerna börjar gälla omedelbart och har även ett tillägg som säger att upprepade regelbrott kommer att innebära hårdare straff.
Mutor, doping, fusk och matchfixing resulterar i avstängningar från ett år till livstid
dreamhack.com

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..