×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Dreamhack gör som ESL — häver uppmärksammade livstidsavstängningar

3
Den svenska turneringsarrangören Dreamhack följer i systerbolaget ESL:s fotspår och implementerar det regelverk som tagits fram av Esports Integrity Coalition, ESIC, vilket bland annat innebär att tidigare livstidsavstängningar nu hävs.
Det var igår som Dreamhack offentliggjorde beslutet i ett pressmeddelande. Där står bland annat att läsa att turneringsarrangören nu har blivit medlemmar i Esports Integrity Coalition, och att de därför inför nya regler baserade på ESIC:s rekommendationer. "Då samtliga aspekter av esportturneringar fortsätter att växa har behovet av ett extern tillsynsorgan blivit allt mer uppenbar", konstaterar Dreamhacks Chief Product Officer, Michael Van Dreil, i ett uttalande och fortsätter: "Vi väldigt glada att vi kan förlita oss till ESIC:s konsultation och expertis i dessa frågor."

Att Dreamhack nu väljer att gå samma väg som systerorganisationen ESL innebär att även Dreamhack häver de uppmärksammade avstängningarna för de före detta iBUYPOWER-spelarna. De nya reglerna börjar gälla omedelbart och har även ett tillägg som säger att upprepade regelbrott kommer att innebära hårdare straff.
Mutor, doping, fusk och matchfixing resulterar i avstängningar från ett år till livstid
dreamhack.com

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..