×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Virtus.pro och North klara för Epicenter

1
Förra årets Epicenter-finalister är klara för årets upplaga av turneringen, Virtus.pro och North. Nu återstår bara fem platser i turneringen, varav två av dessa kommer tas fram via en Wild Card-turnering.
Virtus.pro och North har blivit inbjudna till Epicenter 2017 och deltagarantalet är nu uppe i fem lag som står klara för turneringen som kommer hållas i Sankt Petersburg, Ryssland. De två lagen var båda finalister under förra årets upplaga, då vann North under namnet Team Dignitas över den polska femman.

Tio lag kommer delta i turneringen, varav två av dessa kommer tas fram via en Wild Card-turnering, som föregås av ett antal öppna kvalturneringar. Arrangörerna offentliggör lag med jämna mellanrum och ett av de kommande väntas bli Faze Clan, då organisationens logotyp syntes i turneringstrailern.


Epicenter 2017


Samtliga lag samt detaljer kring turneringen finnes via dess webbsida.
epicenter.gg

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..