×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Ryssland

Virtus.pro och North klara för Epicenter

1
Förra årets Epicenter-finalister är klara för årets upplaga av turneringen, Virtus.pro och North. Nu återstår bara fem platser i turneringen, varav två av dessa kommer tas fram via en Wild Card-turnering.
Virtus.pro och North har blivit inbjudna till Epicenter 2017 och deltagarantalet är nu uppe i fem lag som står klara för turneringen som kommer hållas i Sankt Petersburg, Ryssland. De två lagen var båda finalister under förra årets upplaga, då vann North under namnet Team Dignitas över den polska femman.

Tio lag kommer delta i turneringen, varav två av dessa kommer tas fram via en Wild Card-turnering, som föregås av ett antal öppna kvalturneringar. Arrangörerna offentliggör lag med jämna mellanrum och ett av de kommande väntas bli Faze Clan, då organisationens logotyp syntes i turneringstrailern.


Epicenter 2017


Samtliga lag samt detaljer kring turneringen finnes via dess webbsida.
epicenter.gg

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..