×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Sverige

Rogue Academy tappar två

1
Svenska Rogue Academy är nere på tre efter att Jakob "Barken" Bark och Tobias "Shadow" Flodström valt att lämna startfemman. Vilka som ersätter är ännu okänt.
Den svenska femman i Rogue Academy har tappat två spelare, detta offentliggjorde Jakob "Barken" Bark via Twitter i dagarna.

"Jag och Shadow har gått skilda vägar med Rogue. Varit ett nöje att arbeta med er och önskar resten av killarna lycka till."

Bark och Tobias "Shadow" Flodström har varit en del av Rogue Academy sedan mars detta år och har tillsammans med laget bland annat plockat hem deras första turneringstitel, Over The Limits Cup #1. Senast laget gjorde förändringar i startfemman var när Kristian "KriLLe" Ekroth bänkades för att göra rum för Patrik "powerputte" Perjons.

Rogue Academy

Sverige Kalle "perzon" Persson
Sverige Kevin "kevve" Bohlin
Sverige Patrik "powerputte" Perjons

Sverige Kristian "KriLLe" Ekroth (Inaktiv)

Detta innebär att Rogue Academy är nere på ynka tre spelare. Vilka som ersätter Bark och Flodström har organisationen ännu inte offentliggjort.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..