×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

IEM

G2 och SK klara för IEM Oakland

1
G2 Esports och SK Gaming har blivit inbjudna till IEM Oakland, de tidigare lagen som offentliggjorts har varit Astralis samt FaZe Clan.
G2 Esports är tillsammans med SK Gaming klara för IEM Oakland. Det franska superlaget äntrade året med bristfärdiga resultat men vindarna vände i maj när de tog hem sin första vinst, på hemmaplan under DreamHack Tours. Deras andra vinst sedan de skapade superfemman var under ESL Pro League finalerna där de slog North på tre kartor i finalen, 3-1.

SK Gaming började även dem året på fel fot, men även för dem så vände vindarna efter cs_summit, där de tog hem finalen över Gambit. Efter vinsten fortsatte vinsterna, först slog de FaZe Clan 3-1 i finalen av IEM Sydney, för att sedan slå Fnatic på hemmaplan i Jönköping under DreamHack Summer. Inte nog med det så tog de under natten även hem ECS finalerna i London över Astralis.

IEM Oakland

Europa FaZe Clan
Danmark Astralis
Frankrike G2 Esports
Brasilien SK Gaming
Världen Direktinbjudan
Världen Direktinbjudan
Världen Direktinbjudan
Världen Direktinbjudan
Världen Kvalplats
Världen Kvalplats
Världen Kvalplats
Världen Kvalplats

Turneringen har en prispott på 300 000 dollar, motsvarande cirka 2,6 miljoner kronor, och är det fjärde evenemanget som räknas till Intel Grand Slam. Utöver prisfördelningen kommer varje lag få ytterligare 1000 dollar, motsvarande cirka 8 750 kronor, för varje vinst under gruppspelsfasen.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..