×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Rogue Academy gör sitt första spelarbyte — KriLLe ersätts av powerputte

2
Rogue Academy väljer att bänka Kristian "KriLLe" Ekroth, för att ersätta honom med den tidigare Epsilon.Hype-spelaren Patrik "powerputte" Perjons. Laget befinner sig just nu i Berlin för ett två veckor långt bootcamp.
I slutet av april säkrade Rogue Academy sin första turneringsvinst, när de slog dåvarande passions i Over The Limits Cup #1, och trots vinsten har de nu valt att göra ett spelarbyte. Organisationen offentliggjorde under lördagen att de valt att bänka Kristian "KriLLe" Ekroth för att ersätta honom med Patrik "powerputte" Perjons.

"Jag har spelat med laget under cirka två veckors tid nu och vi är för närvarande i Berlin på CaseKing för ett två veckor långt bootcamp inför NeSA LAN i Finland och några DreamHack-kval. Hittills har jag blivit bra behandlad och det känns riktigt bra inom laget. Alla är goda vänner så jag tror att med en bra kemi kommer bra resultat sinom tid", kommenterar Perjons via organisationens Facebook.

Perjons sågs senast spela för Epsilon.Hype tillsammans med Red Reserve-spelarna Hampus "hampus" Poser och Alfred "RuStY" Karlsson. Han agerade även inhoppare för Ekroth under kvalet inför den andra säsongen av Nordic Championship, en turnering de avancerade till över Mattias "malle" Lindbergs ASdffuf.

Rogue Academy

Sverige Kalle "perzon" Persson
Sverige Kevin "Kevve" Bohlin
Sverige Jakob "Barken" Bark
Sverige Tobias "shadow" Flodström
Sverige Patrik "powerputte" Perjons

Sverige Kristian "KriLLe" Ekroth (Bänkad)

Rogue Academy gjorde ett försök att ta sig till DreamHack Open Valencia via det öppna kvalet, där de föll, 11-16, mot Quantum Bellator Fire i rundan om 32.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..