×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Majorkvalet: Fyra öppna kval inleder kvalprocessen i Europa

0
Turneringsarrangören PGL, som står värdar för nästa majorturnering i CS:GO, har släppt detaljerna inför den europeiska kvalprocessen. Bland annat står det klart att fyra stycken öppna kval kommer att hållas med start redan i april.
De två bästa lagen i varje öppet kval går vidare till det efterföljande stängda kvalet, som spelas med Swiss-formatet. Till detta kval har åtta stycken lag, däribland NiP Gaming och Epsilon, redan erhållit en inbjudan. Åtta lag går sedan vidare från det stängda kvalet till den europeiska minorturneringen som hålls i mitten av juni.

Det första av de öppna kvalturneringarna hålls redan den 27-29 april och det sista den 15-17 maj. Kvalen kommer att arrangeras via Faceits plattform och intresserade lag kan anmäla sig redan nu.

Kval till PGL Major 2017

  • Öppet kval #1, 27-29 april (online)
  • Öppet kval #2, 3-5 maj (online)
  • Öppet kval #3, 8-10 maj (online)
  • Öppet kval #4, 14-16 maj (online)
  • Stängt kval (Swiss-format), 18-19 maj (online)
  • Europeisk minorturnering, 15-18 juni (offline)
Tre lag tar sig sedan vidare från den europeiska minorturneringen till det stora majorkvalet. Där väntar redan de lag som slutade på en nionde- till sextondeplats under den senaste majorturneringen i Atlanta. Bland dessa åtta lag återfinns bland andra svenska Godsent, G2 Esports och HellRaisers. Huvudkvalet hålls på plats i majorstaden Krakow den 29 juni till 2 juli.

Kommer du försöka kvala till majorn?

2 personer har röstat
Du måste vara inloggad för att delta i den här undersökningen.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..