×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

USA

Tuff start för svenskarna i USA — möts i kvällens utslagningsmatch

2
Det började inte bra för de svenska femmorna i NiP Gaming och Godsent i cs_summit. Förluster från bådas håll tvingar dem att mötas i kvällens utslagningsmatch.
cs_summit drog igång med en match mellan SK Gaming och Team EnVyUs på Cache. Det började bra för fransmännen som tog en ledning på tre rundor, innan SK kom in i matchen under första vapenrundan och säkrade därefter fyra rundor. Trots dubbla AWP-frags från Christophe "SIXER" Xia, vilket gav hans lag ännu en runda, var SK för starka och avslutade första halvan 9-6. Andra halvan började bra för EnVy, som vann pistolrundan, men de kunde inte göra mycket och brasilianarna flög iväg och tog första kartan 16-9.

Den andra kartan, Mirage, började med tre snabba frags från Marcelo "coldzera" David vilket inte bara säkrade pistolrundan utan även de två nästkommande rundorna. Kartans första vapenrunda gick trots allt till EnVy, tack vare en snygg öppning från Adil "ScreaM" Benrlitom. Gabriel "FalleN" Tolentos lag vägrade dock ge fransmännen utrymme, och säkrade första halvan 12-3. Därefter hade SK inga större problem med att avsluta kartan snabbt, 16-3.

Brasilien SK Gaming vs. Frankrike Team EnVyUs
SK: FalleN, coldzera, fer, TACO, felps
EnVy: SIXER, ScreaM, xms, Happy, RpK

I nästa match mötte Gambit svenskarna i Godsent. Det började skakigt för svenskarna när Rustem "mou" Telepov nästan lyckades få en quadkill i pistolrundan på Cache, men blev dödad av Joakim "disco doplan" Gidetun i en spännande 1vs1. Trots detta löste Gambit sin ekonomi och tog ledningen. Jonas "Lekr0" Olofsson tog sitt lag tillbaka in i matchen, efter en vinst under en 1vs5 situation, och de tog fem rundor i rad.

Första halvan avslutades med en knapp ledning till svenskarna, 8-7. Olofsson fortsatte briljera i kartans andra pistolrunda, när han fick till fyra frags. Dessvärre slog Gambit tillbaka och säkrade sex av de åtta kommande rundorna, 14-11. Godsent gjorde allt de kunde för att förlänga matchen, bara för att inte ta en enda runda, och kartan avslutades 19-15 till Gambit.

Nästkommande karta, Cobblestone, började oerhört ensidigt med det kazakstanska laget i topp. Godsent försökte hålla tillbaka Mihail "Dosia" Stolyarovs lag, men Gambit knep första halvan 11-4. De fortsatte sitt övertag under andra halvan, 15-4, innan Giderun lyckades säkra en runda för Godsent. Trots bra spel från Gidetun, lyckades svenskarna inte hålla tillbaka Gambit, som vann kartan 16-5.

Kazahkstan Gambit vs. Sverige Godsent
Gambit: mou, AdreN, Zeus, Dosia, H0bbit
Godsent: Lekr0, znajder, pronax, disco doplan, twist

Cloud9, som hade inhoppare i form av den tidigare iBUYPOWER-spelaren Braxton "swag" Pierce, mötte OpTic Gaming på Cobblestone. Matchens första pistolrunda bjöd på dubbla frags från både Jake "Stewie2k" Yip och Jordan "n0thing" Gilbert, för att deras lag skulle flyga upp till en ledning på fem rundor. OpTic lyckades få en runda, men blev direkt svar på tal från ett aggressivt Cloud9. Keith "NAF" Markovic löste en 1vs1 situation, men första halvan gick trots alltid till Cloud9, 12-3. OpTic kunde inte stå upp mot Cloud9 under andra halvan, när Gilbert samt Pierce båda clutchade, och de vann 16-9.

Jake
Jake "Stewie2k" Yip avslutade Cobblestone med 35 frags, varav 20 under första halvan.

En quadkill från Yip och en triple från Pierce, med det rusade Cloud9 upp till en 9-0 ledning på Mirage över OpTic. Gilberts lag var utan tvekan på topp, och avslutade första halvan 14-1. OpTic gjorde dock ett försök till comeback under nästkommande halva, när Jason "jasonR" Ruchelski säkrade en 1vs3 situation. Kartan avslutades trots allt med vinst till Cloud9, 16-6.

Usa Cloud9 vs. Jorden OpTic Gaming
Cloud9: n0thing, Stewie2k, autimatic, shroud, swag
OpTic: NAF, jasonR, mixwell, tarik, RUSH

Turneringsdagens sista match stod mellan Team Liquid och NiP Gaming, som började på Nuke. Liquid tog en snabb ledning, 4-0, innan NiP fick chansen att ta sig in i matchen. Tack vare hjälteinsatser av nyförvärvet William "draken" Sundin, kunde NiP ta en ledning på 5-4. Trots detta var det Nick "nitr0" Cannellas lag som tog första halvan, 7-5. I andra halvan lyckades svenskarna bara skrapa ihop fem rundor, och en 1vs1 clutch från Jonathan "EliGE" Jablonowski avslutade kartan, 16-10, till hans lag.

Inferno såg dock bättre ut för svenskarna som kom upp i ledning under första halvan, 12-3. Det nordamerikanska laget lyckades ta några rundor, men NiP var för starka och vann 16-7. Detta var inte bara dagens sista match, utan också den enda som gick till tre kartor.

På Cobblestone var det än en gång Liquid som gick upp i ledningen, 4-0. Resten av matchen gick i ett mönster där NiP tog en runda, men Liquid svarade med att ta ett flertal rundor i retur. I andra halvan lyckades NiP inte ta en enda runda, och Cannellas lag tog hem kartan 16-3.

Usa Team Liquid vs. Sverige NiP Gaming
Liquid: EliGE, nitr0, Twistzz, stanislaw, jdm64
NiP: f0rest, Xizt, GeT_RiGhT, friberg, draken

Resultaten innebär att det väntar ett svenskmöte under kvällens matcher, när Godsent möter NiP där förloraren får packa väskorna och återvända hem till Sverige. Detsamma gäller kvällens första match, mellan EnVy och OpTic.

Frankrike EnVyUs vs. Usa OpTic
Sverige GODSENT vs. Sverige NiP
Brazil SK Gaming vs. Usa Cloud9
Kazakhstan Gambit vs. Usa Liquid

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..