×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Beslutet: Ingen kvalplats för EnVyUs till PGL Major Krakow 2017

1
Team EnVyUs förlorade tre av sina stjärnspelare till G2 Esports i början av februari detta år. PGL har nu gått ut med att det franska laget förlorar sin plats i finalkvalet till PGL Majorn i Krakow, Polen.
Utan majoriteten av laget som spelade under Eleague-majorn har EnVyUs blivit nekade sin plats i finalkvalet. Detta betyder att laget behöver rättfärdiga sitt deltagande genom att ta sig topp tre på den europeiska minorturneringen som spelas 15-18 juni. Det är ännu oklart om laget kommer bli inbjudna till minorn eller om de måste kämpa sig dit via förkvalet online.

"Due to the new roster, Team EnVyUs will not be directly invited to the PGL Major Krakow 2017 Offline Qualifier", skriver PGL via Twitter.

Team EnVyUs

Frankrike Vincent "Happy" Cervoni
Frankrike Christophe "SIXER" Xia
Frankrike Cédric "RpK" Guipouy
Frankrike Alexandre "xms" Forté
Belgien Adil "ScreaM" Benrlitom

Det är inte PGL själva som tagit beslutet, utan Valve. Till följd av detta beslut har antalet lag som tar sig vidare från minorn till finalkvalet ökat från två till tre. Vilket format som spelas och var den europeiska minorn tar plats finns där ännu ingen information kring. Förra upplagan av minorn bestod av en dubbel-utslagning i både gruppspel och slutspel. Då tog sig HellRaisers och Godsent vidare till finalkvalet.

PGL Major Krakow 2017 Finalkval

Sverige Godsent
USA Team Liquid
Frankrike G2 Esports
Europa mousesports
Europa FlipSid3 Tactics
Europa HellRaisers
USA OpTic Gaming
USA Americas minor #1
USA Americas minor #2
Världen Asia minor #1
Världen Asia minor #2
Världen CIS minor #1
Världen CIS minor #2
Europa European minor #1
Europa European minor #2
Europa European minor #3

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..