×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

ESL

Seger i drakens debut med NiP

4
Det blev en lyckad debut för draken i Ninjas in Pyjamas som vann gårdagens ESL Pro Leauge möte mot Kinguin med 2-0.
Igår blev det äntligen dags för William "draken" Sundins debut i Ninjas in Pyjamas. Efter att ESL Pro Leauge-mötet med Virtus.pro i tisdags blev framflyttad på grund av serverproblem hos ESEA blev debuten istället mot ett annat polsklag, Kinguin.

Först ut var Cache där Kinguin startade starkast och kunde plocka hem de två inledande rundorna som CT. NiP som snöpligt tappade den andra rundan kom tillbaka och plockade runda på runda och hade i halvtid en ledning med 11-4. I den andra halvan plockade ninjorna tre snabba rundor och hade segern inom räckhåll. Svenskarna fick enorma problem med att stänga matchen och Kinguin kunde plocka sju rundor innan NiP vann, 16-12

Kvällens andra karta var Train där Kinguin öppnade urstarkt och hade en ledning på 9-1. NiP hade nu en rejäl uppförsbacke framför sig. Trots detta lyckades ninjorna plocka fem rundor innan halvtid och reducera till 9-6. I den andra halvan lyckades svenskarna ta hem den så viktiga pistolrundan vilket gav ett bra utgångsläge. Trots detta lyckades Kinguin ta den efterföljande rundan och gav NiP ett dåligt utgångsläge igen. Men NiP kom tillbaka igen och plockade runda på runda och kunde tillslut vinna 16-14.

Det blev en helt klar godkänd debut för William "draken" Sundin. Trots att han hade lite problem i den första kartan ryckte han upp sig på Train där han fick hela 22 kills.

Sverige Ninjas in Pyjamas vs. Polen Kinguin
Ninjas in Pyjamas: GeT_RiGhT, f0rest, friberg, Xizt, draken
Kinguin: SZPERO, mouz, rallen, MICHU, Furlan

Under gårdagen spelade även fnatic en rätt ovanlig match mot polska Virtus.pro. I den första kartan Train utklassade svenskarna VP med 16-2 medan i den andra kartan Mirage var det tvärtom och VP vann med 16-5.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..