×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Heroic klara för DreamHack Austin

1
Andreas "MODDII" Fridh och hans danska uppställning i Heroic är klara för DreamHack ASTRO Open Austin. Sugen på att åka till Austin du med? Det har nämligen blivit dags att kvala!
Ännu ett europeiskt lag är klart för DreamHack Austin, danska Heroic med svensken Andreas "MODDII" Fridh i spetsen. Laget sågs senast briljera under IEM Katowice. Där tog de sig till semifinal efter att ha slagit Virtus.pro, North och Natus Vincere i gruppspelet.

Heroic

Sverige Andreas "MODDII" Fridh
Danmark Marco "Snappi" Pfeiffer
Danmark Jakob "JUGi" Hansen
Danmark Valdemar "valde" Bjørn Vangså
Danmark Nikolaj "niko" Kristensen

Tillsammans med G2 Esports, Immortals och Cloud9 spelar det danska laget i Austin mellan den 28-30 april. Två inbjudningar återstår tillsammans med två kvalificerade lag, ett från Nordamerika och ett från Europa.

Klara lag för DreamHack ASTRO Open Austin

Frankrike G2
USA Cloud9
Brasilien Immortals
Danmark Heroic
Världen Inbjudan
Världen Inbjudan
Europa Kvalplats
USA Kvalplats

Dags att börja kvala!

Kvalet till DreamHack Austin hålls mellan den 25-26 mars i ett tvåstegsformat. Första delen är en öppen del där vem som helst får spela,denna del har 128 platser. Andra delen är en stängd del där topp fyra från den öppna delen spelar mot fyra inbjudna lag för att säkra en plats i huvudturneringen.

Det europeiska och nordamerikanska kvalet spelas under samma dagar och resulterar i ett lag var till huvudturneringen med en prispott på 100 000 dollar, motsvarande 900 000 kronor. ESEA kommer vara ansvariga för kvalet och alla lag kan skriva upp sig till och med två timmar innan första kvalomgången.

Europa Europa
25 mars - 15:00 - Öppet kval med 128 platser
26 mars - 15:00 - Stängt kval med åtta platser, topp fyra från det öppna kvalet och fyra inbjudna
USA Nordamerika
25 mars - 21:00 - Öppet kval med 128 platser
26 mars - 21:00 - Stängt kval med åtta platser, topp fyra från det öppna kvalet och fyra inbjudna

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..