×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

krimz och Lekr0 byter plats — Fnatic till majorn

11
Fnatic och Godsent har offentliggjort ett spelarbyte där, som beryktat, Freddy "krimz" Johansson går tillbaka till Fnatic i utbyte mot Jonas "Lekr0" Olofsson. Fnatic kommer dock att missa Pro League av andra anledningar.
Nu är det officiellt — Freddy "krimz" Johansson är åter i Fnatic, medan Jonas "Lekr0" Olofsson går tillbaka till Godsent. Spelarbytet har ryktats hett under de senaste dagarna, men har inte bekräftats förrän nu när Fnatic och Godsent båda har gått ut med informationen.

"Det känns grymt att bära Fnatics färger igen och spela ihop med en stor del av den gamla LGB-lineupen. Det var under den tiden många av oss klättrade till den absoluta toppen, vi delar många fantastiska minnen ihop. Nu ser jag fram emot att skapa nya minnen och återta platsen i den absoluta världstoppen", uttalar sig krimz.

Johansson var även en del av Fnatic innan den stora svenska omtumlingen där han, tillsammans med lagkamraterna Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquist gick över till Godsent. I samma renovering tog Fnatic in Lekr0 och hans Godsent-kamrat Simon "twist" Eliasson samt John "wenton" Eriksson. Den förstnämnde går nu tillbaka till Godsent.

Lekr0 för Godsent.
Lekr0s tid i Fnatic blev kortvarig.


Fnatic tar över majorplatsen — men missar Pro League

I och med detta spelarbyte kommer Fnatic att återfå platsen som Legends i majorsammanhang. Med andra ord kommer de att säkra en plats till Eleagues major i januari. Det kommer dock att bli lite skakigt framt tills dess.

På grund av personliga skäl kommer Dennis "dennis" Edman att missa de närmaste turneringarna, vilket har lett till att Fnatic måste tacka nej till ESL Pro League-finalerna i Brasilien. De kommer även att använda sig av en än så länge icke-offentliggjord inhoppare till Eleague-gruppen, som de spelar den 18-19 november. Skulle Fnatic då avancera till slutspelet kommer sagda inhoppare att spela även det, då kvartsfinalerna spelas veckan därpå.

Godsent kan missa majormöjligheterna helt

I och med spelarbytet tappar som sagt Godsent sin plats på Eleague-majorn, och måste istället kvala in. Dock har de redan missat sin chans att kvala in till PGL:s europeiska minorturnering, en turnering Fnatic hade en plats i. Om Godsent får Fnatics plats, eller om de behöver spela något sorts sista-minuten-kval för att knipa platsen, återstår att se.

Fnatic

Sverige Dennis "dennis" Edman
Sverige Simon "twist" Eliasson
Sverige Olof "olofmeister" Kajbjer
Sverige Freddy "krimz" Johansson
Sverige John "wenton" Eriksson

Sverige Jimmy "Jumpy" Berndtsson (Coach)

Godsent

Sverige Robin "flusha" Rönnquist
Sverige Jesper "JW" Wecksell
Sverige Jonas "Lekr0" Olofsson
Sverige Markus "pronax" Wallsten
Sverige Andreas "znajder" Lindberg

Sverige Alexander "rdl" Redl (Coach)

35 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 35 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..