×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Eleague

Eleague arrangerar nästa CS:GO-major

1
Nästa major i CS:GO kommer att gå av staplen i den amerikanska staden Atlanta, Gerogia, och som arrangörer står Eleague. Detta tillkännagavs under tisdagsaftonen.
Det blev som bekant endast två majorturneringar under 2016 varav den i amerikanska Columbus blev den första någonsin på amerikansk mark. Nu står det dock klart att majorcirkusen åter tar planet över Atlanten under den andra halvan av januari 2017 för att bjuda på storskalig CS:GO-action.

Det är dock inte, som det tidigare spekulerats i, MLG som kommer att arrangera den kommande majorturneringen. I stället är det den, i sammanhanget, färsta arrangören Eleague som har tilldelats det ärofyllda uppdraget. Vi kan i vanlig ordning väntas oss att 16 lag kommer att göra upp om prispotten på en miljon dollar men än så länge är det endast de åtta lagen med Legends-status som är klara för majorturneringen i Atlanta.

Legends-lag

Sverige Godsent
Brasilien SK Gaming
USA Team Liquid
Polen Virtus.pro
Ryssland Gambit
Ukraina Natus Vincere
CIS FlipSid3 Tactics
Danmark Astralis


The Eleague Major hålls den 22 till 29 januari i Fox Theatre, i Atlanta, med plats för 4 665 åskådare. Om du är sugen på att se nästa majorturnering på plats finns biljetterna att köpa redan nu på eleague.com/major med ett startpris på 60 dollar (knappt 520 kronor).

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..