×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

The World Championships

Turkiet ersätter Australien under VM-finalerna — interna problem ligger bakom

1
Först var det USA och nu har även Australien tvingas dra sig ur The World Championship 2016 sedan de misslyckats med att anmäla sin laguppställning i tid. Ersätter gör i stället Turkiet, som vann en extrainsatt kvalmatch mot Belgien under gårdagskvällen.
Det har varit en problematisk VM-säsong för E-Frag.net, gänget bakom The World Championship. Tidigare har Kina ersatts av Singapore sedan kineserna inte ansökt och visum i tid. Kanade fick i sin tur ersätta tidigare nämnda USA och Kazakstan blev avstängda sedan de spelade med den ryske stjärnan Dosia vilket medförde att de regerande världsmästarna Frankrike fick ta deras plats.

Nu står det alltså klart att inte heller Australien har lyckats anmäla en laguppställning till arrangörerna i tid, trots att de enligt uppgift har haft runt två månader på sig. Enligt uppgifter presenterade av arrangören ligger interna problem inom den australiska organisationen bakom det inträffade.

Vann över Belgien

E-Frag ska ha frågat både Polen och Finland om de hade möjlighet att ta Australiens plats i VM-finalerna men de har avböjt, detta då spelarna har andra åtagandet. I stället föll valet på Belgien och Turkiet som möttes i en extrainsatt kvalmatch som spelades i bäst av två kartor. Turkiet vann både Cobblestone och Overpass med 16-12 vilket innebar att biljetten till CS:GO-VM är deras.

The World Championships 2016

Sverige Sverige
Danmark Danmark
Frankrike Frankrike
Kanada Kanada
Turkiet Turkiet
Argentina Argentina
Tunisien Tunisien
Singapore Singapore
The World Championships 2016-finalerna spelas den 5-9 oktober, detta i den serbiska huvudstaden Belgrad. Utöver ära och beröm spelar nationerna även om 100 000 dollar i prispengar, varav hälften går till det vinnande laget. Sverige går in i turneringen som regerande bronsmedaljör.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..