×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fnatic Academy, DenDD med flera klara för Ownit CS:GO Challenge

2
Om ett par veckor har det blivit dags för Ownit CS:GO Challenge på plats på Inferno Online i Stockholm och nu står det klart vilka sju av de åtta deltagande lagen är.
Det handlar bland annat om de tre inbjudna lag,en Crowns, DenDD och Fnatic Academy. Dessutom har fyra stycken lag kvalat in till turneringen genom turneringens två onlinekval.

Det första kvalet vanns av jalapeno med Team Preperation Yellow på en andra plats. ArchAngels tog sedan hem segern i det andra kvalet och tvåor den gången blev norska deadweight. Allt som allt har med andra ord sju av turneringens åtta platser nu fyllt och den sista platsen är vigd åt ett lag som kommer att få en inbjudan till huvudturneringen.

Deltagande lag — Ownit CS:GO Challenge

Sverige Crowns
bENNY, jayzwalkingz, Krewner, xajdish, zape

Sverige DenDD
BENDJI, cype, dumas, robiin, twist

Sverige Fnatic Academy
Bååten, Golden, jayzaR, Karus, PlesseN

Sverige ArchAngels
darti, downie, FejtZ, kalle, quix

Sverige Team Preperation.Yellow
kevve, KriLLe, Meddora, SayFan, totf

Sverige Jalapeno
discodanne, FREDDyFROG, kurtalis13, minio, relaxa

Norge deadweight
becker, cENTRYZ, cromen, zEVES, ztk

Världen Ej offentliggjort *

*Detta lag kommer att offentliggöras under nästa vecka.

Ownit CS:GO Challenge spelas på plats i Stockholm den 15 oktober och totalt gör de tävlande lagen upp om en prispott på 60 000 kronor, varav vinnarna vänder hem med drygt hälften. Missa inte detta ypperliga tillfälle att följa framtidens CS:GO-stjärnor på deras väg mot toppen.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..