×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragbite

Detta är Fragbite CS:GO Awards 2015

12
Idag kan vi gladeligen offentliggöra projektet Fragbite CS:GO Awards 2015, där vi nominerar och utser vinnare i fem kategorier för det passerade CS:GO-året.
Jul- och nyårsfirandet är över, och esportåret 2016 har dragit igång med en rivstart. Trots denna explosionsartade inledning på det nya året känner vi inte att vi är helt klara med det förra, utan presenterar idag ett veckolångt koncept vid namn Fragbite CS:GO Awards 2015. I denna onlinebaserade "gala" kommer Fragbite tillsammans med en jury och er användare få fram vilka spelare, lag och händelser från fjolåret som är värda titeln.

Kategorierna är fem stycken. Två av dessa är individuella; Årets spelare och Årets genombrott. Även en lagkategori i form av Årets lag existerar. Vi har även implementerat en kategori som ärar Årets turnering, och en lite mer lättsam Årets story-kategori för att uppmärksamma de största händelserna och snackisarna från det passerade åren.

Årets spelare

Årets spelare går till den individ som har visat exceptionell skicklighet mot världseliten och varit en huvudpjäs i sitt lags resa att nå de högsta av alla höjder. Spelaren skall konsekvent ha visat sin skicklighet under årets gång, och skall liksom en högstanivå av absolut världsklass ha en signifikant hög lägstanivå.

Årets lag

Årets lag går till det lag vars kärna bevisat sig starkast under hela årets gång. Laget har vunnit titlar i kamp med den internationella eliten och har kontinuerligt varit ett hot mot världstoppen under en betydelsefullt lång period av det passerade året.

Årets genombrott

Årets genombrott går till den spelare som tagit ett stort kliv under det år som passerat, och gjort så genom att visa sin talang mot de bästa lagen i världen. I denna kategori tittar vi på var spelare stod i början av året och var de stod vid årets slut, och självklart hela resan dit.

Årets turnering

Årets turnering går till det evenemang som visat högt underhållningsvärde via en kvalitativ produktion och en intressant storyline när det kommer till matcher och match-ups. På-plats-upplevelsen skall ha varit riklig, både för betalande besökare och för spelare bakom kulisserna.

Årets story

Årets story går till den händelse som varit intressant och/eller utstickande från de traditionella nyheterna. Ämnet skall ha varit en lockande läsning som fått läsaren att sukta efter mer, samtidigt som den skall ha lagt grund för djupare diskussioner.
De nominerade för varje kategori kommer att presenteras dag för dag under den kommande veckan. Varje kategori kommer att ha fem nomineringar för Fragbites läsare att rösta på. Dessa röster står för en tredjedel av det sammanlagda resultatet. Resterande två tredjedelar bestäms av en jury som presenteras här nedan. Med denna fördelning hoppas vi att resultatet ska bli så objektivt som möjligt.

Jury för Fragbite CS:GO Awards

Finland Joona "natu" Leppänen
Norge Halvor "vENdetta" Gulestøl
Serbien Petar "Tgwri1s" Milovanovic
Sverige André "rich" Åkerblom

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..