×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

kennyS prisad under The Game Awards

1
Under natten mot fredagen gick 2015 års upplaga av The Game Awards av stapeln i Los Angeles, USA, och en av de personer som prisades var den franska CS:GO-stjärnan Kenny "kennyS" Schrub.
Det franska AWP-esset Kenny "kennyS" Schrub, till vardags en vital del av de regerande majormästarna EnVyUs, kan nu titulera sig som årets esportspelare. Detta står klart sedan fansen röstat på fransmannen inför The Game Awards 2015, som sändes från den amerikanska stjärnstaden Los Angeles.


Även den svenska Fnatic-stjärnan Olof "olofmeister" Kajbjer var nominerad men fick alltså se sig slagen av sin franska rival.


Bland de andra nominerade återfanns även den svenska Fnatic-spelaren Olof "olofmeister" Kajbjer. Så sent som förra helgen, under Faceit-finalerna på DreamHack Winter, fick Kajbjer ta emot priset som säsongens mest värdefulla spelare efter att han och hans Fnatic vunnit finalen mot Luminosity. Denna gång gick han dock bet och den bevingade statyetten gick till Schrub.

Ovan finner ni The Game Awards 2015-sändningen i sin helhet. Värt att notera är att basketlegendaren Shaquille O'Neal gör ett framträdande då han presenterar en av galans vinnare.

Förutom Schrubs pris som årets esportspelare rönte själva spelet Counter-Strike: Global Offensive framgångar då det röstades fram som årets esportspel. Sämre gick det i kategorin för årets esportlag. Det priset vanns av amerikanska Optic Gaming, som fokuserar på Call of Duty och Halo, före lag som Fnatic och Team SoloMid. En lista över samtliga vinnare finner ni hos VG247.
igår 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..