×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

GeT_RiGhT tvingas bära peruk på DH efter vadförlust

24
Efter att ha förlorat en 1on1-duell mot rivalen Nathan "NBK" Schmitt tvingas den svenska NiP Gaming-stjärnan bära peruk under FACEIT-finalerna på DreamHack Winter 2015.
Spänningen inför FACEIT League Stage 3-finalerna på DreamHack Winter 2015 är olidlig, men det är inte bara resultaten folk är ivriga över. Senaste nytt är nämligen att NiP Gaming-stjärnan Christopher "GeT_RiGhT" Alesund kommer att bära en peruk under lagets öppningsmatch mot franska EnVyUs i turneringen.

Anledningen bakom jippot är att Alesund utmanades till en 1on1-duell av den franska rivalen Nathan "NBK" Schmitt. Reglerna sade att förloraren skulle tvingas bära peruk i lagens möte i Grupp B. Resultatet löd vinst till Schmitt, vilket alltså betyder att den globalt välkända svensken kommer att få bära peruk.

Fragbite nådde ut till den franska tvåfaldiga major-mästaren för mer information kring vadet, där vi fick reda på att han redan valt ut vilken peruk Alesund skall använda, detta via en omröstning som hans Twitter-följare fick deltaga i. Den vinnande peruken blev till sist en svart sådan med lila-aktig ton längst ut på stråna.


Den framröstade peruken som kommer pryda GeT_RiGhTs huvud.


"I can't wait to see him play with it during our game. I just hope this fabulous wig won't give him extra power to beat us down! :D", berättar Schmitt för Fragbite.

NiP Gaming och EnVyUs möts i den första omgången av Grupp B på DreamHack Winter 2015. Matchen är schemalagd klockan 17:30 på torsdag den 26 november. Mer information om grupperna och schemat för FACEIT-finalerna på DreamHack finns att ta del av i vår tidigare nyhet.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..