×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

GeT_RiGhT tvingas bära peruk på DH efter vadförlust

24
Efter att ha förlorat en 1on1-duell mot rivalen Nathan "NBK" Schmitt tvingas den svenska NiP Gaming-stjärnan bära peruk under FACEIT-finalerna på DreamHack Winter 2015.
Spänningen inför FACEIT League Stage 3-finalerna på DreamHack Winter 2015 är olidlig, men det är inte bara resultaten folk är ivriga över. Senaste nytt är nämligen att NiP Gaming-stjärnan Christopher "GeT_RiGhT" Alesund kommer att bära en peruk under lagets öppningsmatch mot franska EnVyUs i turneringen.

Anledningen bakom jippot är att Alesund utmanades till en 1on1-duell av den franska rivalen Nathan "NBK" Schmitt. Reglerna sade att förloraren skulle tvingas bära peruk i lagens möte i Grupp B. Resultatet löd vinst till Schmitt, vilket alltså betyder att den globalt välkända svensken kommer att få bära peruk.

Fragbite nådde ut till den franska tvåfaldiga major-mästaren för mer information kring vadet, där vi fick reda på att han redan valt ut vilken peruk Alesund skall använda, detta via en omröstning som hans Twitter-följare fick deltaga i. Den vinnande peruken blev till sist en svart sådan med lila-aktig ton längst ut på stråna.


Den framröstade peruken som kommer pryda GeT_RiGhTs huvud.


"I can't wait to see him play with it during our game. I just hope this fabulous wig won't give him extra power to beat us down! :D", berättar Schmitt för Fragbite.

NiP Gaming och EnVyUs möts i den första omgången av Grupp B på DreamHack Winter 2015. Matchen är schemalagd klockan 17:30 på torsdag den 26 november. Mer information om grupperna och schemat för FACEIT-finalerna på DreamHack finns att ta del av i vår tidigare nyhet.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..