×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

F.d. ESC får sin Valve-bann upphävd

1
Efter vidare åtanke har Valve valt att lyfta avstängningen på den polska femman tidigare känt som ESC Gaming. Nu är de klara för ESL One Katowice-kvalet.
Under fredagen offentliggjordes det att ytterligare tre lag blivit avstängda och således diskvalificerade i ESL One Katowice-kvalet av Valve på grund av matchfixning och bettingfuskande. Ett av lagen var det polska före detta ESC Gaming, som nu fått sin bannlysning upphävd.

Anledningen till att man friats är att de polska spelarna helt frånsagt sig anklagelserna, och dessutom kontaktat Valve för att veta vad avstängningen baserats på. Detta skall ha fått Valve att tänka om, och lyft bannen.

"The ex-ESC players were restricted from participating in Valve-sponsored events because their historical account activity matched allegations of misconduct. However, further investigation has clarified their role in the matter, and the restriction has been lifted", uttalar sig Valve.

Detta innebär att det före detta ESC Gaming är högaktuella för ESL One Katowice-kvalet nästa helg, och det innebär även att sista-chansen-kvalet som arrangeras bara kommer ha en plats till finalkvalet, istället för två som tidigare bestämt.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..