×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sverige

ESG splittras — trio spelar klart StarSeries

1
Det före detta SK Gaming-laget ESG väljer att lägga ner satsningen, till viss del, gå skilda vägar.
Laget som bildades som "TBA" i början av året, som representerat organisationer som Team Property och SK Gaming, har splittrats. Beslutet kommer lite över en månad efter att femman fick lämna SK Gaming, som även var i samband med att meriterade Faruk "pita" Pita lämnade laget i förmån till ett jobb.

Anledningen till att laget splittras grundades när Pita lämnade laget. Då skapades något av en förvirring i femman, enligt Mikail "Maikelele" Bill. Åsikter kring lagets framtid delades, något som nu gör att de splittras efter att Alexander "SKYTTEN" Carlsson valt att lämna laget.Mikail "Maikelele" Bill med sina f.d. lagkamrater i bakgrunden.


"Vi hade en relativt hög uppåtkurva när vi spelade med Pita under DreamHack och liten stund därefter, men så fort Faruk fick sitt jobb och klev ner så blev det att folk i laget blev lost och vi inte visste riktigt hur vi skulle hantera det", berättar Mikail "Maikelele" Bill för Fragbite och fortsätter.

"Vi kände att SKYTTEN kunde ta över IGL-rollen och vi skulle få in en fragger. Det fungerade ett tag, men när det blev tightare och viktigare matcher så föll vi lite på ledaregenskaperna i laget. Alla försökte men det ville sig bara inte.

"Då uppkom det sociala problem i laget då det blev lite som grupperingar där folk ville göra si och resten så. Jag själv har inga problem att umgås med någon då jag är en väldigt öppen människa som har lätt att smälta in bland folk. Jag, Delpan & roque kommer att spela klart våra SLTV matcher men vi vet fortfarande inte vilka som kommer bli stand-ins.

"Det är tråkigt att detta händer då vi verkligen hade potential, men gnistan fanns tyvärr inte. Jag vill tacka alla i laget samt alla våra fans där ute som faktiskt hejade på oss.

"Jag kan tyvärr inte säga vad som kommer hända med resterande grabbar i laget men jag själv kommer att spela vidare och fortfarande satsa på att bli bäst."

Som Bill skrivit i uttalandet kommer han själv tillsammans med Marcus "Delpan" Larsson och Fredrik "roque" Honak att fortsätta spela den pågående StarSeries-säsongen, dock utan Alexander "SKYTTEN" Carlsson och Joel "emilio" Mako.

ESG i StarSeries

Sverige Mikail "Maikelele" Bill
Sverige Marcus "Delpan" Larsson
Sverige Fredrik "roque" Honak
Vilka som kommer att spela StarSeries-säsongen med ovanstående trio är, som skrivet i uttalandet, oklart. Laget har tidigare spelat med Marcus "zet" Sundström och Julia "juliano" Kiran som inhoppare i ligan, vilket kan göra dem till aktuella kandidater.

123 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 123 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..