×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

de_sparity — nästa hit i kartväg?

1
Sparity, en ny karta gjord för tävlingsinriktat CS:GO-lir, ser dagens ljus.
CS:GO får nya kartor titt som tätt, men det är ytterst få som lyckas slå sig in i tävlingssammanhang. Nu har kartskaparen "3kliksphilip" gjort ett försök till en karta som är utvecklad just för att spelas i "competitive gaming". Kartan är en vinterbaserad sådan och har lånat idéer från bland annat Dust2 och Inferno. Den är 3000x3000 units stor (för att sätta det i perspektiv är Dust2 4500x4500 units) och kartans genomgångsvideo har fått oerhört god kritik.

— Pay attention, this is how you get a map in an Operation, skriver en av många positivt inställda Reddit-användare.

Vad tror du om de_sparity?

1227 personer har röstat
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

43 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 43 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..