×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

F.d. LGB tappar dennis — missar ESEA

1
Det svenska topplaget är nere på fyra ordinarie spelare och missar ESEA-finalerna. DreamHack Summer med inhoppare kan dock bli av.
Det före detta LGB eSports-laget #TEAMGLOBAL har tappat en av sina spelare. Det är Dennis "dennis" Edman som valt att lämna laget för att istället fokusera på ett mer traditionellt heltidsjobb. Detta innebär att svensklaget missar ESEA-finalerna i slutet av juni, men kommer att försöka åka till DreamHack Summer 2014 med en inhoppare i form av Christian "Spitfire" Schiölde, som senast sågs i Team Property.Dennis "dennis" Edman är inte längre en del av det svenska topplaget.


Den svenska femman har varit utan någon sponsor sedan de lämnade LGB eSports i början av maj. Laget var då, enligt managern Viktor "vuggo" Jendeby, på väg till en större organisation, men förhandlingarna fördröjdes vilket ledde till att Edman tackade ja till ett jobberbjudande som inte tillåter honom att lägga ner den tid som krävs.

— När vi lämnade LGB hade vi en topporganisation som väntade på oss men efter att förhandlingarna fördröjdes bestämde sig dennis för att tacka ja till ett jobberbjudande som gör att han inte kommer ha tid att spela lika mycket och heller inte kunna åka på de tävlingar vi vill. Vi känner i dagsläget inte att det finns någon självklar ersättare och kommer därför att avvakta. Vi missar tyvärr ESEA men Dreamhack Summer vill vi åka på, med Spitfire som inhoppare, om vi hittar spons. Om Spitfire blir en permanent lösning och om laget i helhet kommer att fortsätta spela tillsammans efter Dreamhack får framtiden visa, uttalar sig Viktor "vuggo" Jendeby.

De svenska EMS One Katowice-semifinalisterna står alltså fortfarande utan organisation, och nu även en man kort. Följande femma representerar #TEAMGLOBAL tills vidare.
#TEAMGLOBAL

Sverige Olof "olofm" Kajbjer Gustafsson
Sverige Isak "cype" Rydman
Sverige Simon "twist" Eliasson
Sverige Freddy "krimz" Johansson
Sverige Christian "Spitfire" Schiölde (Inhoppare)
Det nämnda laget är bland annat aktuella i Hitbox Arena Championship där man redan besegrat Team4Balkan och Clan-Mystik för att ta sig till slutspel. Härnäst väntar ett semifinalmöte med landsmännen i Fnatic. Vilket lag som ersätter svenskarna på ESEA Säsong 16-finalerna återstår att se.
2022-08-15 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

43 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 43 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..