×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Intervju med sNajdan från GameOnline

1
Vi fick nyligen reda på att Gameness (Skaune) och GameOnline inte längre får fortsätta att spela i SEL. På grund av detta försökte jag få tag i någon i GoL för en kommentar. sNajdan var online och hade lite tid över.
GoL|sNajdan


Tjena sNajdan, vi fick nyligen reda på att GoL tvingas lämna SEL. Vad har du för tankar om det?

Tjena Fajri. Jo det känns ju inte så roligt men det var ett beslut som vi tog inom teamet. Det är ett ganska proppat schema i SEL och vi har ett ganska nytt team. Vi har inte den tiden vi behöver till att träna på alla andra maps m.m för det är ganska mycket matcher i SEL så vi bestämde oss för att droppa där och träna inför events.


Enligt Mattias (MrKill) på SEL så har ni lite problem med en spelare i laget, är det det som gjort att ni har haft svårt att spela era matcher?

Problem och problem, vi har haft en spelare i Norge ett tag nu fast han kommer till Göteborg i dag. Men det har inget att göra med att vi inte kunnat spela eller något. Vi har haft lite små whine för det har inte gått så bra som vi vill att de ska göra. Men nu den senaste tiden har det funkat bättre och bättre och nu är stämningen i clanen bra. Nu när vi inte spelar i SEL har vi mycket mer tid att pracca och så vidare så det är ett stort plus. Men som det ser ut just nu så har vi inga spelarproblem.


Vad tycker du om SEL, inte enbart från GoL perspektiv utan SEL som helhet?

SEL är väldigt bra för Pro Gaming inom Sverige tycker jag. Klart det bästa som är just nu. Det som "jag" tycker är dåligt är just att säsongerna just nu är under 1 månad. Men det ska dom ju fixa till sommaren eller något tror jag och det e bra som fan. Även många bra klaner som spelar i SEL och man är 100% att det inte används "haxx" av dom som sitter och spelar på caféet med en domare bakom. Borde även va domare bakom dom som sitter hemma :D Fixa gärna till en extra till dom finska spelarna som sitter hemma *ler*.


Vilka lag tror du vi får se som ersättare till GoL och Gameness (Skaune)?

Ingen anning kanske caYa, smartservice eller eye eller någon ny clan med massa galna stockholmare.


Vilket lag tror du vinner denna säsong av SEL?

Jag tror det kommer stå mellan 3 st teams som är lääääätt bäst just nu och det är HLO, Team9 och SK . xPerience kanske har chans på internet men inte på LAN.


Om du jämför ett seriesystem som SEL med enstaka tävlingar som CPL/WCG. Vilket tycker du utvecklar CS mest?

Då får jag nog svara WCG och sen CPL. WCG är ju galna koreaner som typ sänder alla matcher i TV och springer runt med massa facklor och flaggor och har en stor spelarby typ. CPL är ju CPL seriös tävling till 110% av de jag har hört. Men kan inte säga mer om det eftersom jag aldrig besökt ett CPL :)


Du sa att ni skulle träna inför events. Är det några av dem som är bestämda att ni besöker, eller ligger det fortfarande på planeringsstadiet?

Som det ser ut just nu så ska vi eventuellt på ett CPL Dallas qualifer i Turkiet om 3 veckor. Men men kan aldrig va 100% att man ska åka för det kan alltid hända tråkiga saker ;)


Du anslöt dig ganska nyligen till GoL, hur tycker du det har fungerat? Trivs du med laget/ledningen?

Japp det funkar bra. Jag känner stammisarna nere på GoL och ledningen redan så det fungerar skitbra och allt är frid och fröjd. Mysse kommer till Göteborg i dag med så det kommer bli ännu roligare :D


Vad har du för personliga mål i GoL?

Att ha skoj och får besöka så många lan som möjligt, inte bara i Sverige utan även utanför Sverige . Bara vi spelar bra så kommer det bli verklighet :) . Alla dom andra klanerna jag spelat i har inte varit så seriösa som GoL är just nu och det känns extra bra ;)=


Hur mycket tid lägger ni ner tillsammas på CS i GoL och hur många timmar lägger du själv ner framför datorn per dag?

Vi praccar måndag, tisdag, onsdag, torsdag och söndag från kl 18.00 till 22/23.00 på fredagar och lördagar brukar vi softa och ta de lugnt. Själv så brukar jag åka ner till GoL på vardagarna runt 13-15.00 det beror på när jag slutar sen så är jag väl här tills 23.00 då jag åker hem till Bergsjön.


När folk nämner ditt namn i olika sammanhang kommer det ibland upp kommentarer om att du ”haxxar” tycker du det är en orättvis bild av dig som många har fått? För ett tag sen släpptes filmen ”sNajdan @ Lan”. Hade valet av namnet på filmen något att göra med dessa rykten?

Haha nej, filmen hade inget att göra me alla dessa rykten. Filmen döpte jag och knackan, som gjorde filmen, till just "sNajdan @ Lan" bara för att det var bara frags från LAN. Och sen att alla tror jag haxxar bryr jag mig inte så mycket om nu för jag har hört det så många gånger. Men nu när jag spelar i GoL och bara sitter och spelar från caféet nästan med massa kunder som står och kollar så får jag väl hoppas på att det släpper med alla dessa rykten :D


Då återstår väl bara att tacka för intervjun och önska dig och övriga GoL lycka till. Är det något du vill tillägga?

Tack för pratstunden och fragbite rockar fett!!! Vill även tacka Thookie(Micke) och StellaRossa (zvedzan) för att vi får spela från GoL och för att dom är så snälla. Vill även säga att erks suger på wc3 och har bara lotto!

403 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 403 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..