×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Norge

KF3: Bullen var bäst i NiP

1
Under kvällen blev det officiellt att Tentpole och face tar platser i NiP, vilket i samma veva betydde att Bullen och KF3 fick foten från den svenskbaserade organisationen. GotFrag har med en intervju med KF3 satt norrmannens tankar kring händelserna i fokus.
KF3 berättar, som HeatoN pekade på i vår intervju, att kommunikationen fungerade föga väl. Norrmannen ställer sig emellertid förundrande till detta då han anser språken vara tämligen lika samt att han själv förstod de andra väl.
– Hursomhelst är det sant att de inte förstod vad jag sa när jag pratade norska (förutom Emil "HeatoN" Christensen).

När Bullen kommer på tal berättar KF3 att han är förvånad över att NiP sade upp den tidigare spiXel-spelaren då han ansåg att Bullen var bäst av de fem.
– Jag hoppas att Bullen inte slutar spela. Jag har ingen som helst aning varför han behövde lämna för i min mening var han bäst. Jag har dock inte pratat med honom sedan han fick sparken, så jag vet inte vad han har för planer.

I övrigt framläggs det att KF3 är kontrakterad i NiP till slutet av månaden, vilket gör att vi får vänta med att se vilket lag som blir norrmannens nya adress. Den närmsta tiden kommer vi hursomhelst att se KF3 som inhoppare i den lokala klanen Synergy Gaming. Laget kommer att spela fram tills det norska WCG-kvalet går av stapeln.
– Efter den turneringen hoppas jag helt enkelt att jag får några bra erbjudanden. Det enda dåliga med norska lag är att de inte gillar att resa iväg för att delta på tävlingar så de kommer med 100 bortförklaringar.

Avslutningsvis visar KF3 att han inte ångrar sitt beslut att gå till NiP, som han berättar är den bästa organisationen han spelat för, men att han tycker att det är tråkigt att han inte fått chans att visa upp sig i officiella matcher.

194 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 194 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..