×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Blogginlägg

Att få sin identitet kapad...

1
Kul med identitetskapning... Not.
Hej igen allihopa!

Som jag skrev när det var dags att ta farväl så tänkte jag hoppa in här och blogga lite då och då för att skriva av mig lite och finnas kvar på något sätt! Vill först och främst tacka för alla fantastiska fina ord och meddelanden överallt. Ni är så fina! Jag mår bra och allt flyter på med det nya jobbet. Är några blåmärken rikare efter gårdagens kickoff med Znipe då vi körde paintball i hör och häpna, 6 timmar... Kan knappt sätta mig ner på toaletten pågrund av träningsvärken haha! Mycket är nytt och annorlunda därborta för mig men det är superkul!

Jag kände mig sjukt badass igår på paintballen haha...
Jag kände mig sjukt badass igår på paintballen haha...

Jag saknar er och sajten och allt så himla mycket. Känns konstigt och ovant fortfarande att inte gå till det som varit min arbetsplats i tre år, men allt har ju sin tid kanske. Men nog om allt det där nu. Har haft en skön dag idag ända tills jag insåg att jag blivit identitetskapad på steam. Yeye skitsamma tänker ni. Men inte lika roligt när man får ett PM på twitter av ingen mindre än Nbk som frågar om det är jag som addat honom på steam, haha...

Det visade sig att någon tagit min bild, nickat om mitt nick 10 gånger till exakt alla nick jag har på mitt riktiga konot, LÄNKAT hela min jäkla Fragbite-presentation och min twitter, har min bild på profilen och addat cirka 30-tal proffs som accepterat det i antagligen tron om att det är jag. Hur jävla obehagligt är inte det?!

Det som stör mig mest i det hela är att de varit snälla och accepterat i tron om att det är jag. Det är ju liksom folk jag träffat och hängt med när vi varit utomlands på coverresor, som känner mig. Tänk om snubben sitter och ber om skins och knivar och grejer? Så himla pinsamt verkligen. Så har försökt att skriva till några av de jag känner och försökt förklara att det inte är jag och att de borde ta bort "mig". Haha, så absurt. Hoppas steam hjälper mig och kan stänga ner det. Är i kontakt med Steam nu så de håller på att hjälpa mig. Hoppas den jävla snorungen blir av med kontot och allt annat, haha.

Uppdatering: Det har löst sig nu. En kille kontaktade mig på Twitter och sa att det var hans konto som han sålt till en person för ett tag sedan som tydligen utnyttjat mitt namn sen i efterhan utan att han vetat om det, han fick tag i de gamla uppgifterna och lyckades att återställa allt och ta bort det hela. Så ja, slutet gott allting gott, men har varit förjävla jobbigt att förklara att det inte är jag för folk...

Aja, får ta det som smickrande antar jag? Försöker att tänka positivt och att det kommer att lösa sig, men det är extremt irriterande och jobbigt. Håll tummarna för mig!

Ha en fin helg allihopa! Nu skall jag in och torska lite Playerunknown, är helt hooked!
PUSS!

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..