×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Blogginlägg

Kan NiP gå hela vägen igen?

1
"Malmö Arena fullkomligt exploderar då NiP Gaming försvarar titeln och lyfter Masters-pokalen." Det hade inte varit så tokigt att få skriva det i morgon kväll. Hur troligt är det egentligen att det blir så?
Det ville sig inte riktigt för svenskarna på plats här i Malmö Arena. Ett nyformat Fnatic lyckades inte rå på Immortals. Faze Clan fick en allt för tuff uppgift i majormästarna Gambit Esports. Sedan har vi Renegades som inte lyckades följa upp den fina insatsen mot Virtus.pro.

Misströsta inte, för ett svenskt lag finns fortfarande kvar i turneringen och kommer att få ta emot hemmapublikens jubel då de tar plats på scenen lite senare idag. Det handlar förstås om de regerande mästarna här i Malmö, NiP Gaming.

Kan vi tala om en drömlottning?

Med en beräknad starttid satt till 13:00 kommer NiP Gaming att ställas mot Natus Vincere i dagens andra kvartsfinal. Lagen spelade mot varandra så sent som i måndags. Det handlade om ett dubbelmöte i ESL Pro League, där Na`Vi vann Train medan NiP plockade hem Mirage. Det var då.

Skulle NiP ta sig förbi Na`Vi väntar vinnarna av dagens första kvartsfinal. I skrivande stund är SK Gaming har precis säkrat den första kartan i den matchen. För motståndet står G2 Esports.

HeatoN tror på sitt NiP

Så hur är det då, har NiP en bra chans att ta sig till en ny final? Ja, när de kliver in på scenen i Malmö Arena tror jag definitivt att de kan få en dos av superkrafter. Någon annan som, självklart, tror hårt på laget är NiP-profilen Emil "HeatoN" Christensen. När jag träffade honom under gårdagen stod det klart att NiP, i hans tycke, fick något av en drömlottning.

Nåja, vi kommer att få svar tids nog. Nu ska jag njuta av lite högkvalitativ CS:GO-action, samt insupa atmosfären här i Malmö Arena.

Är du på plats och ser någon springa runt med en Fragbite-logga på kläderna, tveka då inte att komma fram och säga hej!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..