×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tittarguide

Tittarguide: Så spelas CS_Summit 4

1
Torsdag den 23 maj är det dags för en ny upplaga av CS_Summit. Turneringen som har 150 000 dollar i prispotten kommer att ha sex starka lag på plats. Det är dock inga svenska spelare på plats men Robin "Fifflaren" Johansson är del av sändningsteamet.
Nu är det återigen dags för Beyond The Summit att arrangera en CS-turnering, CS_Summit 4. Bland de deltagande lagen hittar vi världens andra och tredje rankade lag, Team Liquid och ENCE Esports. Det är dock tomt på svenska spelare. Den enda svensken vi kommer att få se i sändningen är den före detta Ninjas in Pyjamas-spelaren Robin "Fifflaren" Johansson som är en del av sändningsteamet.

Turneringen, som har 150 000 dollar i prispotten, kommer att spelas i soliga Los Angeles, USA. Totalt fyra dagar av intensivt Counter-Strike-spelade kommer att av avgöras på Söndag 26 maj. Då turneringen spelas i USA kommer det dock vara många sena matcher med en starttid på 18:00 varje dag.

Upplägg och schema

Turneringen kommer att starta med ett gruppspel där alla lagen möter varandra två gånger, där alla matcher är bäst-av-en karta. Efter alla matcher är klara går de fyra bästa lagen vidare till ett slutspel som spelats i ett klassikt format. Där kommer alla matcher att spelas i bäst-av-tre kartor, det gör även finalen.

Resultat

Torsdag 23 maj



Fredag 24 maj


Lördag 25 maj


Söndag 26 maj

Prisfördelning

1. — TBD
2. — TBD
3-4. — TBD
3-4. — TBD
5-6. — TBD
5-6. — TBD

Sändningsteam

Se hela sändningen via twitch.tv/BeyondTheSummit

På plats i det soliga Los Angeles hittar vi endast en svensk. Robin "Fifflaren" Johansson kommer att analysera och kommentera matcherna under den lite mer avslappnade turneringen. Vid hans sida hittar vi fem välkända namn. Med sig från Skandinavien tar han norska Halvor "vENdetta" Gulestøl. Förutom detta kommer vi även att få se Tres "stunna" Saranthus, Jason "moses" O'Toole, Henry "HenryG" Greer och Mohan "launders" Govindasamy.

SverigeRobin "Fifflaren" Johansson
USATres "stunna" Saranthus
USAJason "moses" O'Toole
Henry "HenryG" Greer
KanadaMohan "launders" Govindasamy
NorgeHalvor "vENdetta" Gulestøl

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..