×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tittarguide

Tittarguide: Så spelas Blast Pro Series Copenhagen 2018

1
Den 2-3 november kommer Blast Pro Seriers Copenhagen 2018 att ta plats i danska Royal Arena. På plats finnes flera svenska spelare både i Ninjas in Pyjamas, Faze Clan och Cloud9.
Under helgen tar Blast Pro Series över Köpenhamn, Danmark, för andra året i rad. På plats i Royal Arena finns Ninjas in Pyjamas, Faze Clan och Cloud9 som alla innefattar svenska spelare. Danmark representeras av världsettorna i Astralis och deltagarlistan avrundas med Made in Brazil samt Natus Vincere. Värt att nämna är att Astralis just nu är regerande Blast-mästare då de säkrade Blast Pro Series Istanbul-titeln tidigare i år. Samtidigt står MIBR som regerande mästare i Blast-sammanhang i Danmark.

Upplägg och schema

Precis som tidigare Blast Pro Series-turneringar kommer samtliga lag att möta varandra i ett gruppspel följande formatet round-robin. Detta sker via ett enkelt slutspelsträd, bäst av en karta. Tre matcher spelas simultant, samtliga framför en fullsatt Royal Arena. De toppande två lagen avancerar direkt till finalspel.

Finalen kommer att spelas i formatet bäst av tre kartor. Tredjeplatstagarna kommer att få lov att välja ut ett lag, av de som hamnat under dem i slutplaceringarna, som de kommer att möta i Blast Pro Stand-off. Denna del av turneringen spelas mellan två spelare, det vill säga att det är 1vs1 aim-dueller. Fem 1vs1-matcher kommer att spelas.

Resultat

Fredag, 2 november
Lördag, 3 november


Prisfördelning

Förstaplatstagarna säkrar hela 125 000 dollar vilket är över hälften så mycket som andraplatstagarna vänder hem med.

Vinnarna av Blast Pro Stand-off kommer inte bara att få prispengar för slutplacering i huvudturneringen, utan kommer även att få en bonus på 20 000 dollar.

1. Natus Vincere — 125 000 dollar
2. Ninjas in Pyjamas — 50 000 dollar
3. Astralis — 25 000 dollar
4. Faze Clan — 15 000 dollar
5. Cloud9 — 10 000 dollar
6. Made in Brazil — 5 000 dollar

Blast Pro Stand-off
Vinnare: Cloud9 — 20 000 dollar
Förlorare: Astralis

Sändningsteam

På Royal Arenas scen kommer Adam Savage att hålla ton medan Paul "ReDeYe" Chaloner håller ställningarna hos analytikerna. Bland de som kommer att analysera matcherna finnes Alex "Machine" Richardson och Chad "SPUNJ" Burchill.

Eftersom det kommer att spelas tre simultana matcher per omgång kommer kommenatorerna att få ett fullspäckat schema. Här finnes bland andra Henry "HenryG" Greer och Matthew "Sadokist" Trivett samt Anders Blume med sin duo-partner Jason "moses" O'Toole.

Storbritannien Adam Savage (show-värd)
Storbritannien Paul "ReDeYe" Chaloner (värd)

Storbritannien Alex "Machine" Richardson (analytiker)
USA Christine "potter" Chi (analytiker)
Australien Chad "SPUNJ" Burchill (analytiker)
Schweiz Mathieu "Maniac" Quiqerez (analytiker)

Danmark Anders Blume (kommentator)
USA Jason "moses" O'Toole (kommentator)
Storbritannien Henry "HenryG" Greer (kommentator)
Kanada Matthew "Sadokist" Trivett (kommentator)
Kanada Mohan "launders" Govindasamy (kommentator)
Kanada Conner "Scrawny" Girvan (kommentator)
2019-03-29 15:16
Håll igång pulsen och bli en bättre esportare! Tillsammans med Yalla! har vi på Fragbite tagit fram ett antal övningar som du kan göra hemma i sovrummet för att hålla både kropp och knopp i form för Fragleague.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..