×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tittarguide

Tittarguide: Så spelas CS_Summit 3

1
Andreas "MODDII" Fridh, Adam "friberg" Friberg och Robin "Fifflaren" Johansson kommer att representera Sverige under Beyond The Summits CS_Summit 3-turnering i Los Angeles, USA. Åtta lag kommer att kämpa om en del av 150 000 dollar-prispotten mellan den 1-4 november.
Mellan den 1-4 november kommer Beyond The Summit att spelas från Summit-huset i Los Angeles, USA. Med 150 000 dollar i prispott kommer flera stora namn att ta plats i huset tillsammans med flera välkända profiler som kommer att hålla ton under turneringssändningen.

Bland de deltagande lagen finnes Heroic innehållande svenskarna Andreas "MODDII" Fridh och Adam "friberg" Friberg. Den senare kommer faktiskt att återförenas med en gammal vän under dagarna i huset, nämligen Robin "Fifflaren" Johansson som kommer att agera kommentator och analytiker.

Upplägg och schema

CS_Summit 3 kommer att spelas via ett dubbelt slutspelsträd där samtliga matcher går i formatet "bäst av tre kartor". Den enda matchen som inte kommer att följa detta format är finalen, som spelas i formatet "bäst av fem kartor" där laget som kommer från det övre slutspelsträdet går in med en kartas försprång.

Resultat

Torsdag, 1 november


Fredag, 2 november


Lördag, 3 november


Söndag, 4 november

Prisfördelning

1. NRG Esports — 68 750 dollar
2. Optic Gaming — 33 750 dollar
3. BIG — 19 500 dollar
4. Complexity Gaming — 15 000 dollar
5-6. Heroic — 5 250 dollar
5-6. Ghost Gaming — 5 250 dollar
7-8. G2 Esports — 3 750 dollar
7-8. Team Kinguin — 3 750 dollar

Sändningsteam

Se hela sändningen via twitch.tv/BeyondTheSummit
Precis som tidigare upplagor av CS_Summit kommer profilerna i bild ständigt att bytas ut. Samtliga profiler kommer att agera kommenatorer, reportrar och analytiker. Dessutom kan tittarna förvänta sig att flera av spelarna som deltar i turneringen kommer att hålla ton mellan och under matcherna som spelas. Nedan följer sex profiler som kommer att leda tittarna genom sändningen.

USA Tres "stunna" Saranthus
USA Jordan "n0thing" Gilbert
Storbritannien Duncan "Thorin" Shields
Norge Halvor "vENdetta" Gulestøl
Finland Tomi "lurppis" Kovanen
Sverige Robin "Fifflaren" Johansson


Artikelbild: Todd Gutierrez, Beyond The Summit
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..