×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tittarguide

Tittarguide: Så spelas ESL One New York

1
Åtta lag möts i jakten på ESL One New York-titeln. Bland de deltagande lagen som kommer att spela turneringen mellan den 26-30 september finnes Fnatic och Faze Clan som båda stoltserar med den svenska flaggan.
Mellan den 26-30 september tar Counter-Strike: Global Offensive över New York i USA. Åtta lag kommer att ställas mot varandra i jakten på den större del av 2,2 miljoner kronor.

Bland lagen som hoppas ta plats framför publiken i Barclays Center finnes svenska Fnatic som kommer att spela turneringen med Adil "ScreaM" Benrlitom som inhoppare för den nyligen förflyttade Robin "flusha" Rönnquist.

Upplägg och schema

De deltagande lagen har blivit uppdelade i två grupper som kommer att spela ett GSL-gruppspel via ett dubbelt slutspelsträd. Därefter går de två toppande lagen ur varje grupp vidare till slutspelsfasen i Barclays Center där de följer ett enkelt slutspelsträd. Samtliga matcher spelas i formatet bäst av tre kartor förutom turneringsfinalen som kan komma att avslutas efter hela fem kartor.

Söndag, 30 september

Resultat

Här placeras färdigspelade matcher

Onsdag, 26 september


Torsdag, 27 september


Fredag, 28 september


Lördag, 29 september

Prisfördelning

Turneringen har en prispott på hela 250 000 dollar, motsvarande ungefär 2,2 miljoner kronor, som fördelas enligt följande. Evenemanget är även en del av Intel Grand Slam.

1. — 125 000 dollar (cirka 1,1 miljon kronor)
2. — 50 000 dollar (cirka 440 300 kronor)
3-4. — 25 000 dollar (cirka 220 100 kronor)
5-6. — 8 500 dollar (cirka 74 800 kronor)
7-8. — 4 000 dollar (cirka 35 200 kronor)
7-8. Fnatic — 4 000 dollar (cirka 35 200 kronor)

Sändningsteam

ESL har plockat in en hel del välkända profiler som har i uppgift att leda tittarna genom turneringen. Som värd ser vi Tres "stunna" Saranthus medan OJ Borg har ansvar för scenen. Mathieu "Maniac" Quiquerez, Chad "SPUNJ" Burchill och brittiska Duncan "Thorin" Shields kommer att analysera matcherna under stunnas ledning.

Två duos kommer att kommentera turneringens matcher med radarparet Matthew "Sadokist" Trivett och Henry "HenryG" Greer i topp. Eftersom stunna har värd-ansvaret kommer Alex "Machine" Richardson få chansen att agera kommentator tillsammans med Lauren "Pansy" Scott.

USA Tres "stunna" Saranthus (värd)
Storbritannien OJ Borg (scenvärd)

Schweiz Mathieu "Maniac" Quiquerez (analytiker)
Australien Chad "SPUNJ" Burchill (analytiker)
Storbritannien Duncan "Thorin" Shields (analytiker)

Kanada Matthew "Sadokist" Trivett (kommentator)
Storbritannien Henry "HenryG" Greer (kommentator)
Storbritannien Alex "Machine" Richardson (kommentator)
Storbritannien Lauren "Pansy" Scott (kommentator)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..