×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tittarguide

IEM Shanghai är i full gång — här är allt du behöver veta

2
En sista turnering innan säsongsuppehållet; IEM Shanghai 2018. Inga svensklag deltar, men B.O.O.T-dreamscapes Harley "dsn" Örwall tillför en svensk coach i alla fall.
Säsongens sista turnering är i full gång i kinesiska Shanghai. Mellan den 1-6 augusti ställs åtta lag mot varandra från Shanghai New International Expo Center om prispotten som ligger på 250 000 dollar, motsvarande cirka 2,2 miljoner kronor.

Turneringen börjar med ett gruppspel som spelas via ett dubbelt slutspelsträd där de inledande matcherna spelas på endast en karta för att sedan gå över till bäst av tre kartor. De två toppande lagen från varje grupp avancerar till slutspelet som spelas via ett enkelt slutspelsträd, bäst av tre kartor.

Två av de deltagande lagen, Hellraisers och B.O.O.T-dreamscape med den svenska coachen Harley "dsn" Örwall bakom sig, tvingas spela med inhoppare på grund av okända orsaker. I Hellraisers hoppar Kristjan "FejtZ" Allsaar in för Özgür "woxic" Eker och Leslie "Bobosaur" Soen ersätter Alikhan "w1nt3r" Kopzhanov i B.O.O.T-d[s].

Grupp AGrupp B
5Power GamingB.O.O.T-dreamscape
HellraisersGambit Esports
NRG EsportsGrayhound Gaming
Virtus.proTyloo

För den som vill följa turneringen sänds denna via twitch.tv/esl_csgo och de som håller ton är ett flertal välkända profiler från världens alla hörn.

Kina Yu "DXMASTER" Hao (scenvärd)
USA Tres "stunna" Saranthus (värd)
Storbritannien Matt Andrews (reporter)

Norge Halvor "vENdetta" Gulestøl (analytiker)
Indien Sudhen "Bleh" Wahengbam (analytiker)
Danmark Jacob "Pimp" Winneche (analytiker)

Australien Chad "SPUNJ" Burchill (kommentator)
Storbritannien Harry Russell (kommentator)
Storbritannien Alex "Snodz" Byfield (kommentator)
Kanada Matthew "Sadokist" Trivett (kommentator)

Samtliga lag kommer att få ta del av prispotten enligt följande fördelning. Detta innebär att det vinnande laget säkrar hela 50% av den totala prispotten.

1. — 125 000 dollar (cirka 1,09 miljoner kronor)
2. — 50 000 dollar (cirka 437 600 kronor)
3-4. — 22 000 dollar (cirka 192 500 kronor)
5-6. — 10 000 dollar (cirka 87 500 kronor)
7-8. — 5 500 dollar (cirka 48 100 kronor)

Samtliga matcher under turneringens gång finnes i sidospalten, alltså i tipset. Ser du inte dem så finns samtliga matcher på vår turneringssida som du hittar här.

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..