×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tittarguide

Tittarguide: Så slutade V4 Future Sports Festival

1
Blott åtta lag kom i helgen att göra upp om en prispott på hela 500 000 euro då V4 Future Sports Festival avgjordes i Budapest, Ungern. Bland deltagarna var det framför allt ett lag som stack ut i turneringen, nämligen Mousesports. Faze Clan var även medverkande med svenska profilerna Olof "olofmeister" Kajbjer och Faze-coachen Robert "RobbaN" Dahlström. Resultatet finns i artikeln nedanför.
Den två dagar långa turneringen, inga matcher spelas i CS:GO-turneringen under lördagen, har i övrigt ett väldigt blandat startfält. Förutom tidigare nämnda Faze Clan finns även lag som Mousesports, Hellraisers och Virtus.pro på plats. Det sistnämnda laget har haft det tufft under de två första turneringarna de spelat med Michał "MICHU" Müller i femman. Nu får de dock chansen i en turnering var de sista fyra lagen platsar på HLTV:s topp 30-ranking.

Turneringen kommer att avgöras i Syma Sport- és Rendezvényközpont, i den ungerska huvudstaden Budapest.
Turneringen kommer att avgöras i Syma Sport- és Rendezvényközpont, i den ungerska huvudstaden Budapest.


Flest representanter i turneringen har Polen, genom två stycken hela femmor. Därefter kommer Tjeckien och Slovakien, som har hela åtta stycken spelare på plats. Totalt kommer tolv stycken bäst av två matcher att spelas, följt av två bäst av tre-semifinaler och en bäst av fem-final.

Upplägg och schema

Turneringen inleds med ett "Round Robin"-gruppspel. De åtta lagen har fördelats över två stycken grupper, i vilka lagen möter varandra i matcher som spelas med formatet bäst av två kartor. De två bästa lagen i varje grupp går sedan vidare till slutspelet som inleds med semifinaler. Semifinalerna spelas i bäst av tre kartor, medan finalen avgörs över fem kartor.

Grupp A



Grupp B


Semifinal


Prisfördelning

V4 Future Sports Fesitval stoltserar med en imponerande prispott på hela 500 000 euro, motsvarande drygt fem miljoner kronor. Vinnarna vänder hemåt med lejonparten av denna prispott, närmare bestämt drygt två miljoner. De fyra lag som missar slutspel kan trösta sig med att de ändå lämnar Budapest med runt 252 000 kronor på fickan.


1. Mousesports — 200 000 euro (cirka två miljoner kronor)
2. Virtus.pro — 100 000 euro (cirka en miljon kronor)
3-4. Faze Clan — 50 000 euro (cirka 504 000 kronor)
3-4. Hellraisers — 50 000 euro (cirka 504 000 kronor)
5-6. Game Agents — 25 000 euro (cirka 252 000 kronor)
5-6. Extatus — 25 000 euro (cirka 252 000 kronor)
7-8. Dark Tigers — 25 000 euro (cirka 252 000 kronor)
7-8.x-kom — 25 000 euro (cirka 252 000 kronor)

Sändningsteam

Precis som med prispotten har arrangörerna slagit på den stora trumman när det kommer till turneringens sändningsteam. Sändningarna leds av veteranen Paul "ReDeYe" Chaloner, som vid sin sida har de tre experterna Duncan "Thorin" Shields, Janko "YNk" Paunović och ungraren Balázs "Draulon" Lengyel. Bland kommentatorerna sticker de båda duosarna Henry "HenryG" Greer och Matthew "Sadokist" Trivett samt Anders Blume och Jason "Moses" O'Toole ut lite extra.

Följ turneringen i sin helhet på den officiella Twitch-kanalen, twitch.tv/v4futuresports

Storbritannien Paul "ReDeYe" Chaloner (Värd)

Storbritannien Duncan "Thorin" Shields (Expertkommentator)
Serbien Janko "YNk" Paunović (Expertkommentator)
Ungern Balázs "Draulon" Lengyel (Expertkommentator)

Storbritannien Henry "HenryG" Greer (Kommentator)
Kanada Matthew "Sadokist" Trivett (Kommentator)
Danmark Anders Blume (Kommentator)
USA Jason "Moses" O'Toole (Kommentator)
Storbritannien Hugo Byron (Kommentator)
Storbritannien Tom "Tombizz" Bissmire (Kommentator)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..