×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tittarguide

Tittarguide: Så slutade Intel Challenge Katowice — samtliga resultat

2
Det är dags för årets stora händelse inom damscenen, nämligen Intel Challenge Katowice 2018. Åtta lag, där bland RES Gaming och Team Dignitas Female, kommer att ställas mot varandra i jakten på den prestigefyllda titeln samt majoriteten av prispotten.
Mellan den 23-25 februari kommer åtta lag att kämpa om 50 000 dollar, motsvarande ungefär 402 000 kronor, under Intel Challenge Katowice. Turneringen tar plats under IEM Expo i Katowice, Polen, en dryg vecka innan IEM Katowice spelas. Tre av lagen har blivit inbjudna till turneringen och resterande har tagit sig dit via diverse regionkval.

Bland förhandsfavoriterna finnes RES Gaming med Zainab "zAAz" Turkie och Julia "juliano" Kiran i startfemman. De tog, tillsammans med Team Dignitas Female och Alpha Republic of Esport Female, emot direktinbjudan till den polska turneringen. Utmanarna, som tagit sig till turneringen via olika kval, finns svenska Vanessa "Nessa" Ahlström och hennes Squared Prospect.

Upplägg och schema

De deltagande lagen har blivit uppdelade i två olika grupper som kommer att spela via ett dubbelt slutspelsträd, bäst av en karta, den 23 februari. Därefter går turneringen över till ett enkelt slutspelsträd dit de två toppande lagen från varje grupp avancerat. Endast fyra av lagen kommer att få ta del av prispotten, så därför kommer även en match om tredjeplatsen att spelas innan turneringsfinalen den 25 februari.

Resultat

Fredag, 23 februari

Grupp A

Grupp B


Lördag, 24 februari



Söndag, 25 februari

Prisfördelning

1. Team Dignitas Female — 25 000 dollar (cirka 201 000 kronor)
2. Squared Prospect — 12 000 dollar (cirka 96 500 kronor)
3. RES Gaming — 8 000 dollar (cirka 64 500 kronor)
4. Keyd Stars Female — 5 000 dollar (cirka 40 000 kronor)
5-6. Alpha Republic of Esport Female
5-6. Singularity Female
7-8. Counter Logic Gaming Red
7-8. Team Gohome
Den svenska summan har avrundats till närmaste femhundring.

Sändningsteam

Bland de profiler som kommer att leda tittarna genom sändningen finns experterna James "BanKs" Banks och Stephanie "missharvey" Harvey, där den senare bland annat är känd från sin tid som professionell spelare. En av kommentatorerna har vi fått se en hel del under Starseries i-League CS:GO Season 4, vi talar såklart om Hugo Byron.
Följ turneringen i sin helhet på den officiella Twitch-kanalen, twitch.tv/esl_csgo
Storbritannien Matt Andrews (Värd)

Storbritannien James "BanKs" Banks (Expertkommentator)
Stephanie "missharvey" Harvey (Expertkommentator)

Storbritannien Jack "Jacky" Peters (Kommentator)
Storbritannien Alex "Snodz" Byfield (Kommentator)
Storbritannien Hugo Byron (Kommentator)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..