×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Artikel

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Införartikel

I kväll börjar Eleague Premier — Grupp A kämpar om slutspelsplatser

1
Eleague CS:GO Premier 2017 går av stapeln i kväll, när grupp A påbörjar kampen om två slutspelsplatser. I gruppen finnes lag som Faze Clan, Natus Vincere, Renegades och Dreamhack Masters Malmö-mästarna i G2 Esports.
Under kvällen kommer Eleague CS:GO Premier gå av stapeln när den första gruppen slåss om två slutspelsplatser och chansen att äntra G-Fuel Eleague Arena i Atlanta, USA. 16 lag har blivit uppdelade i fyra olika grupper där varje grupp får två dagar på sig att spela igenom sin grupp.

Med en prispott på drygt 8 miljoner kronor väntas stor konkurrens när lagen går in i grupperna, som spelas via ett GSL-format. De inledande gruppspelsmatcherna kommer spelas bäst av en karta, liksom vinnarmatcherna. Utslagnings- samt de avgörande matcherna kommer spelas bäst av tre kartor, där de två toppande lagen i varje grupp avancerar till slutspelet.

Matcherna börjar spelas 00:00 och kommer sändas via Eleagues Twitch-kanal. I första matchen ställs Faze Clan mot Renegades och G2 Esports mot Natus Vincere. Fullständigt schema går att finna via Eleagues webbsida.

Faze Clan

Kommer Faze Clan som lag nå den stjärnglans som spelarna bär på rent individuellt?
Kommer Faze Clan som lag nå den stjärnglans som spelarna bär på rent individuellt?

Fem stjärnspelare under samma fana, det är just vad Faze Clan består av. Laget steppade upp rejält när Finn "karrigan" Andersen värvades för att agera IGL och när de dessutom plockade upp Nikola "NiKo" Kovač från Mousesports sågs de som det farligaste laget i scenen. Med norska Håvard "rain" Nygaard som en stabil grundpelare är Ladislav "GuardiaN" Kovács samt Olof "olofmeister" Kajbjer lagets senaste nyförvärv.

När man ser på femmans resultat har de tappat det på senare tid, vilket kanske inte är speciellt konstigt med tanke på spelarbyten och anpassningsperioden som varje lag går igenom när de plockar upp ett nytt ansikte. De var bland de första som föll under PGL Major Krakow och de tog sig aldrig ur gruppspelet under Dreamhack Masters Malmö. Om laget kan finna en god balans har de oerhört stor potential, något vi hoppas se inom kort.


Natus Vincere

Efter en major-vinst med Gambit, är nu Danylo
Efter en major-vinst med Gambit är nu Danylo "Zeus" Teslenko tillbaka hos Na'vi.

AWP-stjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev gick från Team Liquid till Natus Vincere, ett lag han själv sagt att han aldrig kommer lämna. Nu har Danylo "Zeus" Teslenko återvänt till CIS-laget och medan fansen såg Na'vi som det starkare laget för Teslenko, som lämnade Gambit strax efter dess vinst under PGL Major Krakow, har resultaten visat på annat.

Laget föll, precis som Faze Clan, under gruppspelet i Malmö och det såg oerhört mörkt ut för femman när de åkte ut tidigt under PGL Major Krakow. Dess största prestationer på senare tid har varit en semifinalplats under ESL One Cologne samt en andraplats under Adrenaline Cyber League. Nu väntar vi spänt på att se hur vidare laget kan återfå sin forna glans.


G2 Esports

Vinsten i Malmö betydde otroligt mycket för fransmännen.
Vinsten i Malmö betydde otroligt mycket för fransmännen.

G2 Esports, eller "det franska superlaget", var laget som formades kring de franska stjärnorna. Många ifrågasatte hur vidare laget kunde anamma sitt superlativ, inklusive Carolina "quiethell" Mårtensson i en krönika, men efter Dreamhack Masters Malmö har laget visat en enorm styrka.

Laget har, utöver vinsten i Malmö, på senare tid tagit en delad femteplats under ESL One Cologne samt kvalat till PGL Major Krakow. Trots att de lyckades kvala till majorn tog de sig inte speciellt långt. Men om den franska femman nu kommer dominera scenen, efter vinsten i Malmö, återstår att se.


Renegades

Är Renegades redo att ta sig an sin grupp?
Är Renegades redo att ta sig an sin grupp?

En tredjeplats i det amerikanska Eleague Premier-kvalet gav Renegades en plats i grupp A och slog ut Virtus.pro under Dreamhack Masters Malmö, men utöver detta har de inte chockerat speciellt mycket. Om man nu inte ser på dess spelarbyten, då de bytte svenska David "Jayzwalkingz" Kempner mot den tidigare Optic-spelaren Keith "NAF" Markovic strax efter att de blev utslagna i Malmö.

Under sin tid i laget fick Kempner inte chansen att agera sniper, den roll han står starkast i. Frågan alla ställer sig nu; har Markovic fått tid nog att arbeta med laget eller kommer de göra ytterligare spelarbyten om de lämnar turneringen i gruppspelet, ännu en gång?


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..