×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

En plats i Call of Dutys nya liga ryktas kosta 25 miljoner dollar

1
Activision Blizzard kommer att starta en ny liga för spelet Call of Duty. Ligan som kommer att vara en så kallad franchise-liga ska starta nästa år, 2020. Priset för en plats i ligan ryktas nu ligga på hela 25 miljoner dollar.
Franchising blir mer och mer populärt. Båda i Overwatch och League of Legends så är de högsta ligorna baserade på systemet. Call of Duty kommer även de att skapa en sådan liga. Franchising innebär att man köper en plats i ligan och kan inte åka ut därifrån, likt många sporter "vanliga" sporter i USA. I både League of Legends och Overwatch så har priserna varit höga för dessa platser. En plats i Overwatch League ska ha gått för runt 20 miljoner dollar.

Enligt källor till ESPN så har Activision Blizzard redan börjat säljprocessen för sin Call of Duty-liga. Organisationer som redan har lag i Call of Duty samt organisationer som äger OWL-lag ska ha haft möten med Activision Blizzard. Enligt samma uppgifter kommer en plats i ligan, som ska starta 2020, kosta 25 miljoner dollar.


Artikelbild: Activision Blizzard
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..