×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Virtus.pro plockar upp Apex Legends-lag — två svenskar och en norrman

1
Den ryska organisationen Virtus.pro har nu valt att satsa på Apex Legends. De har nu plockat upp ett nordiskt lag med två svenska spelare och en norsk. Spelarna har tidigare setts placera sig på en andraplats i första säsongen av Fragleague PUBG.
Tre av de forna Panthers Gaming-spelarna som placerade sig på en andraplats under den första säsongen av Fragleague PUBG har nu hittat ett nytt hem i ett nytt spel. De två svenska spelarna Alexander "noth" Selfwin och Johan "Taylor" Taylor samt den norska spelaren Martin "Pjeh" H. Aamyri har nu anslutit sig till den ryska organisationen Virtus.pro, för Apex Legends.

Alla tre spelare bytte över till Apex Legends tidigt när spelet kom ut och har spelat tillsammans länge under namnet FlavorOfTheMonth. Laget kommer nu att representera organisationen under Apex Legends Preseason Invitational. Turneringen spelas 13-15 september i Krakow, Polen. Totalt 500 000 dollar står på spel när 80 lag kämpar om vinsten.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..